Teákkal az elhízás ellen? – A kávé mellett már ez is a szenvedélyemmé vált

A kávénak egy kicsit más a lényege, mint a teának. Előbbi fogyasztása a munkaidőmhöz kapcsolódik. Otthon nem szeretek inni, mert érzem a feleslegességét, a munkahelyemre viszont még saját kávégépet is vásároltam. Ott az tart “életben”. Persze, megkínálom a kollégákat, de nekem jó minőségű kávé kellett oda, ezért nem bíztam ezt másokra, vagy az automatára.

A tea az nagyon más. Azt otthon iszom. Kizárólag. Vacsora mellé is imádom. Imádok egyszer utoljára még este jól felmelegedni, de pihenés mellett is teázom. És tudjátok mire jó még a teázás? Nem fogjátok elhinni… Az egész azzal kezdődött, hogy online kezdtem beszerezni a gyógyszereimet innen: www.prevenciopatika.hu. És amikor elkezdtem fogyózni, megláttam, hogy ehhez is kaphatok segítséget tőlük. Tehát a pihenés kiegészítője mellett kicsit funkcionálissá vált a tea, de továbbra is otthon.

Elhízás elleni szerek alkategória – ilyen is van a Prevenció Patika shopjában, és itt találtam rá azokra a teakészítményekre, melyekkel az elhízás ellen kívánok tenni. Tetszett ugyanis az a hirtelen jött gondolat, hogy ne kapszulákat vagy semleges ízű étrend-kiegészítőket szedjek a súlycsökkenés elősegítésére, hanem kellemes ízű teákkal tegyek ezért. (Bár a Prevenció-shop “elhízás elleni szerek alkategóriájában” előbbiek is megtalálhatók, ha valaki inkább azokat részesítené előnyben – mint, ahogy rengeteg más dolog is)

Ez egy tök jó kis webshop, ahol nem a semmiért van “Chat” gomb, hanem lehetővé teszi, hogy munkaidőben instant felvehessük a kapcsolatot az eladóval, mint ahogy a köznapi patikában is rákérdeznénk dolgokra, szóval jól kiváltható velük a gyógyszertárba járás. És ahogy mondtam: Pannonhalmi Fogyókúrát Kiegészítő Tea, salaktalanító tea, zsíroldó kínai tea, stb. Óriási a választék mindenből, így ilyen teákból is. Ha keres az ember, teljesen egyedi érdekességekre is rálel. Olyanokra, mint például Vital Zöldkávé Garcinia INTERHERB Tabletta. Ez egy növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő, amit aktívabb sportolás mellé ajánlanak. Minden hasonló mellett pedig ott van, részletesen, hogy mire jó és hogyan kell szedni.

Nem vonzó, csak otthon, hátradőlve böngészni ilyeneket és pár kattintással megrendelni bármit egy ekkora webhopból, mint a neten csak úgy rákeresni arra, hogy mit volna jó beszerezni? Aztán pedig azt kikutatni, hogy hol kapható az egyáltalán? A Prevenció Patikában a szokványos otthoni gyógyszerek, és az elhízás elleni szerek alkategória termékein túl rengetek kategóriára szűrhettek. A shop könnyen átlátható “Intim, Szépség, Baba-mama, Vitaminok” és minden más is akad. Aztán csak összeválogatjátok, hogy mi minden kell és egy-két napon belül viszi is a futár, ha van minden raktáron. Nulla plusz utánajárás, minden egy helyen, tehát miért is mennétek el ilyesmiért bárhova? Én a munkahelyemre szoktam rendelni, de a “home-officeosok” még könnyebb helyzetben vannak, mert nekik házhoz jön. Mondjuk én előre fizetek, így simán csak átveszi a csomagot a portásunk. Néha szokott hívni a futár, bár már ismeri a járást legtöbbjük. Ezzel talán mindent elmondtam arról, hogy mennyire vált megingathatatlanná a bizalmam. Sosem késlekedtek, és szinte mindig mindent megtaláltam náluk, amire szükség volt!