Olcsó kávéfőző otthonra, ha alapvetően az irodában kávézol

Sosem értettem, hogyan tudnak élni azok az emberek, akiknek egy olcsó, kis kávéfőzőjük van otthon. Nekem egy jó kávéfőző alapvető tartozéka a konyhának, és eddig nem értettem, hogy ez hogy hiányozhat másoknál.

Egy barátnőmmel beszélgettem, és ő rávilágított, hogy van, akinek nincs szüksége jó kávéfőzőre, mert a munkahelyén kávézik.

Számomra ez elképzelhetetlen, de valóban vannak emberek, akik a munkában isszák meg az első kávéjukat, nekik pedig tényleg elég egy olcsó, mondjuk filteres kávéfőző otthonra.

Ezek a modellek nem túl drágák, és például a https://www.50szazalek.com/ oldalon már elég olcsón, 5000 Ft körüli összegért is lehet vásárolni ilyen gépet.

Az nagyon jó ár egy kávéfőzőért, ami a célnak tulajdonképpen meg is felel, hiszen a barátnőm, akivel erről beszéltem, hétvégén 2 kávét iszik és a szabadsága alatt is bőven elég neki ez a kis gép.

A https://www.50szazalek.com/oldalon egyébként sok más elektronikai kütyü és konyhai eszköz is hasonló, szinte hihetetlenül alacsony áron is megvásárolható.

Ez az oldal egyébként nagyon jó, én is többször vásároltam már itt – igaz, nem kávéfőzőt. De remek ajándékötleteik vannak. A cégnél karácsonykor kihúztuk, hogy ki – kit ajándékoz meg. Akkor elég tanácstalan voltam, de itt találtam ajándékot.

Külön vannak itt ajándékötletek férfiaknak, nőknek és gyerekeknek is. Sok hasznos kütyüt is árulnak, itt sikerült végre sd kártya olvasót találnom, amivel a régi telefonom kártyájáról át tudtam tölteni a laptopomra végre a képeimet.

Egyébként a https://www.50szazalek.com/ oldal nagyon gyorsan szállít, 2-3 nap alatt már ki is hozták a rendeléseimet, már ami raktáron volt.

Fel is iratkoztam a hírlevelükre, hogy mindig értesüljek az újdonságokról, és a feliratkozással 5% kedvezményt is szereztem.

Szerintem nagyon jók az akcióik, én nagyon szeretek innen vásárolni. Nem csak nekem, hanem a barátnőmnek is bevált, aki innen rendelte meg a már említett filteres kávéfőzőt, mikor elköltözött otthonról egy saját lakásba.

A költözés mindig nagyon drága, ezért is igyekezett mindent a lehető legolcsóbban beszerezni. Több háztartási kisgépet és még a kanalait, konyhai eszközeit is innen szerezte be, ami egy jó döntés volt, sokat spórolt így.