Mindenhol jó a kávé, a túra kereső segített, hogy Győrben is megkóstoljuk!

Hallottál már a túra kereső oldalakról? Ezek az oldalak olyan weblapok, ahova már előre elkészített túrákat töltenek fel, kiválogatják, mit érdemes megnézni, vagy összerendezik őket, hogy ne neked kelljen keresgélned, hova menj el és hogyan.

Én sem ismertem eddig, de most találkoztam egy tök jó túra kereső oldallal, a cultractive.eu-val. Egy jó ideje a vírus miatt nem utazgattam, de most, hogy kicsit lazultak a szabályozások, úgy döntöttünk, hogy be fogunk iktatni egy jó kis városnézést.

Amikor azt nézegettem, hogy hova menjünk és mikor, ráleltem a cultractive.eu oldalra, ahol a túra kereső segítségével találtam is egy nekünk tetsző szuper túrát Győrben.

Ez kifejezetten egy randevúhoz van igazítva, egy Randi-séta Győrben, ami a szerelmesek kikapcsolódásában segít.

Nagyon romantikus, hiszen az ikonikus szökőkúttól indul, majd Győr egy másik látnivalója, a Füles-bástya következik a sorban. Itt Dél-Amerikai állatokat lehet megnézni, hiszen ez az állatkert egy bemutatótere és innen a török kori vár maradványait is lehet látni. Ezután a Püspökvár-Toronykilátó megálló következik, ahol Győr városának panorámáját lehet megnézni. Minden napszakban nagyon romantikus, szinte vétek kihagyni!

Ezután a Randi-séta a Radó-szigettel folytatódik. Itt rengeteg virág és fa van, romantikus sétáknak adhat otthont a csodás sziget, a gyönyörű növényekkel. Meghitt séta, és beszélgetések színtere lehet.

A séta után pedig következhet a kedvenc részem: a kávézás. Hiszen kávézás nélkül nem is randi a randi! Győrben rengeteg híres kávézó van, igazi speciális kávékkal, ezeket pedig kár lenne kihagyni.

A cultractive.eu oldalon a túra kereső segítségével bárki talál az alkalomnak megfelelő túrát! Nagyszerű ötletek vannak feltöltve ebből a térségből, a hosszabb séták mellett rövid városnézések és akár biciklitúrák közül is lehet választani, a sok lehetőség tényleg minden igényt kielégít.

Jó kis oldal, sok minden fel van töltve, és nem nekem kellett azzal vacakolnom hogy összeírjam, mit szeretnénk megnézni, és ezeket hol találjuk. Elég nehéz ezeket az elhelyezkedésük szerint összehangolni. hogy ne oda-vissza sétáljon az ember a látnivalók között, hanem logikusan haladjon végig. Jó, hogy nem kell ezzel foglalkozni, ebben segít ez az oldal.