Két kapucsínó és egy krém

Egy kávé mellett a legjobb beszélgetni, és ezt nem csak én, de a barátnőm is állítja!

Persze ha valaki megkérdezi, hogy ez miért van így, nyugodtan adhatnám az azt evidens választ is, hogy azért, mert a kávé egész egyszerűen finom. Igazából ez teljesen igaz is, bár ismerek néhány embert, aki nem szereti az ízét. Mondjuk őket sosem tudtam megérteni.

Azonban van erre még egy válaszom. Egy kávéházban valahogy a beszélgetés is jobban megy. Talán a koffein az oka, vagy egyszerűen csak a hangulat és a finom illatok, de én ott valahogy mindig feloldódok. Egy bögre kávéval a kezemben sokkal jobban ki tudom magamat fejezni, és ötleteket adni, illetve fogadni.

Felsorolni sem tudnám már, hogy mennyi fontos, és kevésbé fontos, témát veséztünk már ki így a barátnőmmel.

Tegnap is elmentünk az egyik kedvenc kávézónkba Annával, ahol rendeltünk magunknak két kapucsínót. A szokásos érdekes társalgáson kívül itt mással is gazdagabb lettem. Anna egyszer csak elővett egy krémet, és tanácsolta, hogy próbáljam ki a kezemen, mert neki nagyon bevált. Félretettem a kávémat, és kipróbáltam. Még az erős kávéillat közepette is éreztem a krémnek a kellemes illatát.

Elmesélte, hogy a herbiovit.hu webshopon keresztül szerezte be ezt a kiváló terméket, amit meg is mutatott nekem a telefonján ott helyben. Már akkor kezdett nagyon szimpatikussá válni nekem ez a forgalmazó, így mikor hazaértem, elkezdtem tovább tanulmányozni ennek a remek kis csapatnak weboldalát.

Annyit elöljáróban már most nyugodtan elmondhatok, hogy ha valaki szereti a natúrkozmetikumok világát, akkor ez a hely számára egy tökéletes állomás lesz.

A hangsúly itt egyértelműen a boldog és elégedett ügyfeleken van, amit úgy érnek el, hogy a leggondosabban összeállított terméket dobják csak a piacra. Ezeknek a kozmetikumoknak a megalkotása komoly szakértői felügyelet mellett történik, így egészen biztosak lehetünk abban a tekintetben, hogy amit tőlük rendelünk, az a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel.

Azzal a határozott céllal érkeztem erre az oldalra, hogy egy valamit minimum rendelni fogok innen. Az egyszerűség kedvéért egyszerűen rámentem az „újdonságok” menüpontra, és gondoltam, majd onnan kiválasztok magamnak valamit.

Így találtam rá a bodylove natúrkozmetikumra, amit szinte azonnal meg is rendeltem magamnak, miután egy kicsit jobban utána olvastam.

Nagyon hasznosnak találtam azt is, hogy a terméknél fel van tüntetve, hogy hány darab van raktáron, és hogy nagyjából mikor számíthatunk arra, hogy kiszállítsák hozzánk. Az én esetemben csak pár nap volt a várható szállítási idő, ami egyébként a valóságnak is teljesen megfelelt.

Na de egy kicsit beszélnék magáról a testápoló krémről is, hiszen végül is az a lényeg.

Az alkotóelemeit tekintve egyáltalán nem meglepő, hogy ez a krém miért is olyan zseniális: található benne aloe vera, varázsmogyoró kivonat, avokádóolaj, olívaolaj, jojobaolaj és még gránátalma kivonat is!

Ezeknek az alkotóelemeknek az együttese adja ezeknek a natúrkozmetikumoknak azt a fantasztikus hatását, melyek nem csak a normál, de a száraz bőrre is képesek kifejteni a jótékony hatásukat.

Ennek a krémnek az egyik jó tulajdonsága a sok közül az, hogy meglehetősen gyorsan felszívódik, így egyáltalán nem kell attól félnünk, hogy a kezünkkel összekennénk valamit. Úgy gondolom, hogy ez azért jelentős könnyebbséget jelent mindenki számára.

Ez a készítmény egyszerre több módon is kifejti a hatását a bőrre: képes lágyítani, puhítani és hidratálni, így a végeredmény tökéletes lesz. Még a bőrnek az öregedési folyamatait is képes mérsékelni, hiszen található benne zsírsav és antioxidáns is.

Nem csak nekem van ennyire jó véleményem erről a termékről, hiszen a weboldalon más vásárlók tapasztalatait is olvashatjátok. Ők is kivétel nélkül mind elégedett felhasználók, akik kiemelik a finom illatot, a kellemes állagot és a rendkívül gyors hatást is!

Legközelebb más terméküket is ki fogom próbálni az biztos. Most főleg a körömvirág krémmel szemezgetek, mert az is egy rendkívül szimpatikus termék a régebbi vásárlók véleményei alapján. Tegyetek próbát ti is bármelyik termékükkel nyugodtan, nem fogjátok megbánni!