Kávézni indultam, autószerelő lett a vége

Sajnos előfordulnak váratlan események, amikre előzetesen nemigen lehet felkészülni. Előfordulhat, hogy otthon elromlik valami, nem jön össze egy esemény, amire sokat készültünk, és hasonlók. Nem sokkal ezelőtt úgy volt, hogy találkozom egy régi középiskolai osztálytársammal, akivel vagy 10 éve nem láttuk egymást, és egy kávé mellett kellemesen elbeszélgetünk. El is indultam a megbeszélt napon a kávézó felé, ám út közben az autóm elkezdett furcsán viselkedni. Akadozott, kétszer lefulladt, és úgy összességében nem éreztem magam biztonságban benne. Márpedig úgy közlekedni a forgalomban, hogy a járműved nem teljesen megbízható, az másokra is veszélyes, nem csak rád. Valahogy elverekedtem magam a környékre, de a kávézóban rögtön kezdtem is a panaszáradatot. Kész szerencse, hogy ez a volt osztálytársam tudta nekem javasolni a MetaAutoszerviz.hu oldalát, és dicsérte eleget ahhoz, hogy adjak neki egy esélyt. És milyen jól tettem!

Megbízható autószerelőt találni felér egy láda elásott kinccsel, ebben sokan egyetértenek. Nagyon sok köztük a szemérmetlen hiéna, gyakran inkább nincs is kedve felkeresni őket az embernek. Azonban az osztálytársam mondta, hogy ő már legalább háromszor vitte a MetaAutoszerviz.hu műhelyébe az ő autóját, és minden alkalommal tökéletesen elégedett volt a munkájukkal. Nagyon sok mindent vállalnak: futóműbeállítást, alkatrészcserét, fékjavítást, klíma töltést, olajcserét, lengéscsillapító-cserét, és számos egyéb szükséges műveletet. Azaz ha nem valami rettentő speciális dolog szükséges, akkor nagy valószínűséggel meg is fogják tudni korrektül csinálni. Emellett márkafüggetlenek, nem válogatnak az autó-típusok között. Aki megkeresi őket, nem utasítják csípőből vissza csak azért, mert mondjuk olyan fajta autója van, amivel nem foglalkoznak. És hogy minden pozitív tulajdonság közül talán a legjobbat kiemeljem: kitűnő helyen vannak a 17. kerületben! Vagyis könnyedén megközelíthető a szervizük, és onnan tömegközlekedéssel bárhová haza tud utána menni az ügyfél. Meg is kértem a barátomat, hogy küldje el nekem a MetaAutoszerviz.hu elérhetőségét, mert határozottan kedvet kaptam hozzá, hogy kipróbáljam, mit is tudnak.

MetaAutoszerviz.hu

Másnap fel is hívtam őket, és elpanaszoltam, hogy mit tapasztaltam, milyen “tüneteket” produkált az autóm. Mondták, hogy igen, ez néha előfordul, ettől függetlenül ne tervezzek vele a közeljövőben országos turnéra menni. Megbeszéltem belük, hogy mikorra vihetem oda a kocsimat, hogy meg tudják vizsgálni, és megmondhassák, körülbelül mennyi idő lesz rendbe rakni. Így is lett, adott napon óvatosan elvezettem a MetaAutoszerviz.hu műhelyéig, és ott a szakértő megnézte, hátha van valami külső nyoma a dolognak. Mivel én csak használni tudom a járművemet, de egyáltalán nem értek hozzá, így akár azt is mondhatta volna, hogy elszökött belőle a hörcsög, ami a generátort működteti, azt is elhittem volna. De szerencsére nagyon korrektül és érthetően elmagyarázta, mi is a gond, és hogy cirka egy hétig kell nélkülöznöm, ha őket bízom meg a javítással. Természetesen beleegyeztem, mert bíztam a barátom szavaiban, illetve a MetaAutoszerviz.hu csapata is volt olyan bizalomgerjesztő, hogy nem akartam másodvéleményt.

Addig természetesen kénytelen voltam busszal járni, amit a középiskola óta hanyagoltam. Érdekes élmény volt ennyi idő után ismét jegyet lyukasztani meg tolongani a reggeli csúcsban, de a vége felé azért már eléggé szerettem volna visszakapni a kocsimat. Óriási mázi, hogy a barátom a MetaAutoszerviz.hu műhelyét javasolta nekem, ugyanis pont a megbeszélt napon értesítettek, hogy készen van, lehet érte menni. Rettentő boldog voltam, és előbb el is jöttem munkából, hogy még odaérjek és ne kelljen tovább a buszokon nyomorognom. Végül elmondták, hogy igaznak bizonyult az első megérzés, és az lett az autóm baja, amit először mondtak. Kifizettem a javítást, és boldogan elindultam hazafelé. Csodák csodája: tökéletesen működött, egyáltalán nem rángatott már annyira, és még csak jelét sem adta annak, hogy le akarna fulladni! Még egyszer mondom, sosem értettem az autókhoz, ezért valóságos varázslatnak tartom, amit a MetaAutoszerviz.hu csapata művel a kocsimmal. Egyetlen forintot sem sajnálok, amit erre költöttem!

Szóval ha valakinek Budapesten egy megbízható autószervizre lenne szüksége, akkor a MetaAutoszerviz.hu oldalát és műhelyét csak és kizárólag ajánlani tudom! Tökéletesen értik a dolgukat, korrekten dolgoznak és mindenek előtt gyorsan! Nincsenek haladékok, nincs időhúzás. Ha elromlott vagy gyengélkedő járművet visz hozzájuk valaki, akkor ők meg is tudják javítani.