Kávézáskor érdemes salgó polcot rendelni

A kávézás egy kulcspontja az irodai mindennapoknak. Kávé klubbok alakulhatnak vagy éppen csak egy jó kikapcsolódási pont lehet, hogy a kollégák megisznak egymással egy jó kávét. A jó kávéhoz elengedhetetlen az olyan kávégép, mely jó kávét tud lefőzni, de még ennél is fontosabb, hogy szuper minőségű legyen az a kávé, amit lefőznek. Ez talán a legfontosabb, hiszen egy jó helyről származó kávébab és annak a jó megpörkölése igazi élvezeti cikk tud lenni, annak aki a kávét szereti. Egyik ilyen kávézáskor merült fel a főnökünkben, hogy jó lenne a raktár helyiségünket át kellene alakítani, és új polcrendszert kellene beszerezni, ennek érdekében. Most nem tudni, hogy a kávé hozta meg neki ezt az ötletet vagy már régebb óta fontolgatta ezt a tervet, de most vázolta fel ezt nekünk, és azt mondta kezdjük el intézni, hogy megfelelő polcok legyenek a raktárban.

De mit tekintünk megfelelő polcrendszernek? Tettük fel a kollégákkal magunknak a kérdést, és egységesen arra a megállapításra jutottunk, hogy mindenképpen salgó polcokat fogunk rendelni, arról mindenki úgy vélekedik, hogy nagyon jó a teherbírásuk és időtállóak. Így nagy egyetértésben, elkezdtük keresni az a céget, ahol ár érték arányban nagyon jó minőségű polcrendszert tudunk találni. Küldözgettük egymásnak a különböző cégek linkjeit, ki mit talált annak a cégnek a linkjét átküldték. Végül egy nyert mind közül; http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/, erre az egyik kollégám talált rá. Úgy gondolta, hogy a cég honlapja már magáért beszélt, és érdemes lenne náluk körül nézni, hiszen nem csak egyféle polcrendszereket forgalmaznak, de a fő csapásirányuk a salgó polc. Így nem árt az senkinek, hogyha össze tudjuk hasonlítani másik cégekkel, de végül a kollégám által küldött link; http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ nyert. Rögvest árajánlatot is kértük, akkora polcrendszerre, amit lemértünk, és rövid időn belül meg is érkezett az ajánlat, mely igen kedvező volt. Nem hittük volna, hogy ilyen könnyedén megtaláljuk azt a céget, amellyel maximálisan elégedettek leszünk, és gyorsaságukkal is lenyűgöznek. Ami nagyon fontos információ volt számunkra, hogy a salgó polcokat a cégnél nem csak megrendelni lehet, hanem az összeszerelést is intézik, valamint gyártói garanciát adnak a forgalmazott termékekre. Ez egyfajta biztonságot nyújt a vásárlók számára, mivel ha esetlegesen valamilyen probléma adódik a polcokkal, akkor van kihez fordulni.

Olyan polcokat tudtunk kiválasztani a kollégám által küldött linken; http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/, hogy még esztétikai szempontból is megfelel az elvárásunknak, hiszen csavarmentes kivitelben is lehet kérni. Mivel horganyzott acélból készülnek az időtállóság garantált, a rozsda biztosan fog megjelenni rajta. Örvendetes, hogy nem kellett külön összeszerelő szakembereket hívni, hiszen ezt is intézi, magára vállalja a cég, de ez teljesen érthető is, hiszen a saját termékeiket csak ők ismerhetik és tudhatják, hogy mely a legegyszerűbb összeszerelési módja a polcrendszereknek.
Mivel a főnök azt mondta, hogy viszonylag sűrgős a polcrendszer kialakítása, megörültünk a cég honlapján talált információnak miszerint a megrendelést követően 2-3 napon belül vállalják a szállítást, ennél jobbat nem hiszem, hogy tudtunk volna találni a piacon. Jó minőség, jó ár, és még gyors szállítás is, ez a fantasztikusan megbízható cég nagyon jó választás volt. Amennyiben még bővítenénk a polcrendszert biztosan őket fogjuk megkeresni, hiszen annyira meg vagyunk elégedve az általuk forgalmazott polcokkal, ehhez kérdés nem is fér.