Kávézáshoz csinos táska dukál, amit könnyen meg is találtam

Nem tudom, ki hogy van vele, de mivel most már lassan úgy néz ki, hogy vége a pandémiának, extra okot is találtam, amiért megéri alaposan átmenni a gardróbomon, és beszerezni új ruhákat és kiegészítőket, amiket már nem szeretnék vagy nem tudok fölvenni. Ezt általában évente egyszer-kétszer amúgy is megteszem, de a vírus miatt most kimaradt majdnem egy teljes év, mer senki nem látta gyakorlatilag, milyen ruháim vannak. A mostani nagy gardrób takarítás alatt döbbentem rá, milyen ramaty állapotban van a kedvenc háti táskám, amit szinte minden hova cipelni szoktam magammal, így ahelyett is újat kellett venni. Itt jön a képbe a nagyon taktikusan elhelyezett Google hirdetés: Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! Ugyan nem vagyok egy kimondott márka mániás, ha a táskáimról van szó, de az tény és való, hogy jóval több ideig bírják a gyűrődést, mint a random no-name táskák. Gondoltam, egy körülnézést megér, az még nem került semmibe.

Az egyből szemet szúrt, hogy azért itt se a márka a minden, hiszen a felső menüsorban lehet márkák szerint keresni, de az oldalsó menüsorban, ott vannak azért a típus alapú besorolások is. Nekem pedig épp ez kellett. És nem, ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy akik márka szerint vásárolnak, azok beképzeltek vagy hasonlók, hanem nekem fontosabb szempont a típus, nem pedig a márka. Akiknek a márka a fontosabb, azok itt találhatnak Tamarist, Janát, Anekkét vagy Bugattit, és ezekből válogathatnak. AKiknek pedig velem együtt a típus a fontos, azok… szinte mindent is találhatnak: hátitáskát, válltáskát, színházi táskát, kéz táskát, boríték táskát, neszesszert, és még sok mást. Persze, akik kisebben gondolkoznak, azok kereshetnek egyből a pénztárcák között, ahol van külön női és férfi rész is, vagy pedig, ha ajándékot keresel (én nem ezeket gondoltad ajándékozni), akkor még ott vannak az övek is.

Anna Táska Webáruház - Márkás táskák egy helyen!

Ami a szállítást illeti, az minden termék és szállítási módszer esetében is egy ezres. Ez nagyon jó, hiszen nem kell azon sakkozni, hogy hú, mennyire bízok meg az internetben, hogy egy hekker nem lopja el az adataimat, ha az előreutalást választom, hogy ötszáz forintot megspóroljak a kezelési költségen. Nem itt lehet fizetni készpénzben és kártyával is utánvét esetében plusz kezelési költség nélkül. Ha Pick-Pack pontra kéred a csomagodat, akkor is egy ezres, amiért odaszállítják. Ha csak egy terméket rendelsz, akkor 1-3 napon belül viszik ki neked, ha pedig többet, akkor 1-5 napon belül várhatod a csomagot.

Akkor sem kell kétsége esni, ha esetleg nem olyat a termék, mint amire számítottál, esetleg, mire megkaptad, már nincs szükséged rá, vagy egyéb ok, amiért nem akarod megtartani. Ebben az esetben a szállítástól számítva 14 napon belül elállhatsz a szerződési feltételektől, és a termék visszajuttatásáért cserébe (annak minden kiegészítőjével együtt) visszautalják neked a pénzt az általad megadott számlaszámra. Persze ebben az esetben a visszaküldés költsége rád hárul, de ilyen minőségi áruk esetében, amik azért valljuk be nem olcsók, ez szerintem a legkisebb probléma, amivel szembenézhetsz.

Én csak ajánlani tudom az annataska.hu-t, ne várjátok meg, amíg veletek is szembe jön a Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! hirdetés, nézzetek körül náluk most!