Kávédaráló nélkül egy jó kávéház nem tud működni

rdealer.hu

Gyerekkoromban minden reggel a kávé bűvöletére ébredtem, amikor édesapám hajnalban főzte le a napindító kávéját, az egész házat belengte a kávé illat. Akkor már tudtam, hogy az én küldetésem az lesz, hogy egy kávézó által fogom átadni ezt az érzést nap mint nap az embereknek.

Teljesen váratlanul ért, amikor a kávéházban a kávédaráló elromlott, és azt az információt kaptam, hogy jobban járok, ha másikat veszek, mert valószínűleg a javítása többe kerülne, mint egy másik készülék.

Egy kisebb pánik fogott el, de a szerelő megnyugtatott és adott nekem egy weboldal címet, ami az rdealer.hu volt. Mondta, hogy ők olyan termékek forgalmazásával foglalkoznak, amikkel kis- és nagyobb vendéglátóipari egységeket szolgálnak ki, és szerinte fogok találni kávédarálót is.

Elő is kaptam a telefont, hogy megnézzem, milyen cégről van szó. Nagyon megörültem annak, amikor az oldal keresőjét használva találtam náluk egy olyan kávédarálót, ami ki tudja szolgálni azt a forgalmat, ami nálam szokott lenni.

A kávét a vendéglátótérben daráljuk, fontos, hogy ne legyen túl hangos az új gép. Szerencsére egy csendesen üzemelő gépet sikerült találni náluk, ami annak ellenére, hogy használt, még több éven keresztül üzembiztosan tud működni.

Felhívtam őket, néhány perc alatt megbeszéltük a részleteket. Másnap már be is üzemeltük a gépet a kávézóba.

Gyorsaság, precizitás, száz százalékos szakmai háttér és támogatás. Ezekkel a szavakkal jellemezném, amit tapasztaltam.

Rájöttem arra, hogy szükség van egy forgalmazóra, aki bármikor bármit tud biztosítani, hogyha esetleg hasonló eset történne, így el is mentettem ezt a rdealer.hu oldalt a böngészőmben, hogy tudjam, hogy hova kell fordulni legközelebb is.