Kávé mellé jó tanács

Múltkor nagy örömmel hívtam át egy jó kávézásra a barátomat. Vicces helyzet volt. Régen mindig beültünk egy kávézóba, most azonban szinte mindenkinek szűkösebb a kerete. Rászoktunk hát, hogy otthon kávézunk. Eleinte fura volt, de végül hamar megszoktuk, sőt, egészen megszerettük.

Felvetette a barátom, hogy hasonlóan kéne eljárnunk az étkezéssel is. Fellelkesültem! Hiszen olyan feleslegesen költök éttermi kajára, ha vihetnék saját ételt is a munkahelyemre. Már csomagoltam volna az ételt, mikor rájöttem, hogy nincs otthon egyszer használatos műanyag doboz. Azonban tudtam, hogy máshogy nem fogom tudni bevinni az ételt. Ekkor ajánlott nekem egy remek oldalt ahol lehet egyszer használatos műanyag dobozt vásárolni. Megnéztem, és tényleg mindenféle műanyag dobozuk volt!

egyszer használatos műanyag doboz

Remek! Lelkesültem fel, de sajna eszembe jutott, hogy nincs nekem időm elugrani most egy boltba vásárolni, otthon pedig nem nagyon leszek, ezért nem tudom hogyan tudnám átvenni a házhoz szállított csomagot. Szerencsére észrevettem, hogy csomagautomatába is tudok kérni kiszállítást, így könnyen átvehetem a csomagot, amikor csak lehetőségem van rá. Még aznap megrendeltem a pakkot, amire szükségem volt, azonban rögtön vásárlás után kicsit megijedtem, hogy nem hamarkodtam-e el a dolgot. A barátom megnyugtatott, hogy ő már többször használta a termékeiket és hogy nem kell félnem, abszolút megbízhatóak, sőt! Nevetve húzott elő egy kis adag sütit, ami éppen az ő egyik tárolójukban pihent.

Így tehát a finom kávé mellé még egy jó kis tanáccsal is elláttak. Főzzek otthon, és vigyem magammal az ételemet egy jó kis egyszer használatos műanyag dobozban.