Kávé és biztonság

Egészen kiskorom óta imádom a kávét, az illatát, az ízét, mindent, ami a kávéval kapcsolatos. Barátaimmal legtöbbször kávézókat látogatunk a kocsmák helyett, mert ők is osztoznak a kávé iránt érzett rajongásomban. A férjemmel is egy kávézóban találkoztunk, így elmondható, hogy igazán szerves részét képezi az életemnek a feketeleves.

A másik sarokkő, amit elengedhetetlenül fontosnak tartok, az a biztonság. Szeretem érezni, hogy nem fenyeget veszély, és a megnyugtató tudatot, hogy abban az esetben, ha történne valami szerencsétlenség, akkor is van egy biztos támaszték, amely segít helyreállni, vészhelyzetben pedig anyagi támogatást tud nyújtani.

Éppen ezért, amióta van saját keresetem, mindig kötök lakásbiztosítást. Még mikor béreltem a lakásomat is volt olyan biztosításom, amely az ingóságaimra vonatkozott, tehát egy esetleges betörés esetén, a rendőrségi jegyzőkönyv alapján a hiányzó értéktárgyaim után fizetett a biztosító. Azért ez megnyugtató, főleg úgy, hogy én az a fajta vagyok, aki a távolléte alatt végig azon parázik, vajon bezárta-e az ajtót otthon, mielőtt elindult.

Amikor biztosítást szeretnétek kötni, az egyik legfontosabb dolog a biztosítási összeg pontos meghatározása, melyet a pénztárcánk mérete és az ingatlan értéke befolyásol. Fontos azonban megjegyezni, hogy nem a piaci érték, hanem a rendbehozatal egy káreset után, illetve a felújítás költsége számít ilyenkor.

Mindenképpen tájékozódjunk róla, hogy mire terjed ki az általunk kötött biztosítás, gondolok itt a kerti bútorokra, csőtöréskor elfolyt vízre, a beázásra és egyebekre, nehogy csalódás érjen minket, mikor beüt a krach.

Ha már ennyit beszéltem a biztosításokról, engedjétek meg, hogy ajánljak egy 20 éve működő, megbízható céget. Mindenféle biztosítással, hitelekkel, és pénzügyi dolgokkal foglalkoznak. Aki hozzájuk fordul, garantáltak a legjobb ajánlatok közül tud válogatni. Miért? Mert a legtöbb hazai biztosítóval partnerkapcsolatban állnak, így nem csak a saját, hanem mások termékeihez is hozzáférnek.

Igazi profik dolgoznak a cégnél, türelmesek, és úgy magyarázzák el a dolgokat, hogy azt minden laikus megértse. Gyorsan és precízen végzik a munkájukat, egy rossz szót sem tudok róluk mondani, pedig 15 év az sok idő. Ezért merem teljes szívvel ajánlani a Pannonsafe nevezetű céget, nem csak akkor, ha a lakásbiztosítás, hanem ha bármely más biztosítás megkötése aktuálissá válik.

Akkor sincs baj, ha már van másik biztosítód, és váltani szeretnél. A honlapon találhatsz egy online kalkulátort, amely arra is jó, hogy azon keresztül kösd meg velük a biztosítást, így a régi szerződésedet felbontják neked.

Ha biztonságban szeretnéd tudni otthonodat és családodat, akkor Pannonsafe! Sokkal jobb azzal a tudattal szürcsölni a kávét, hogy minden rendben, mert tuti biztosításod van, amit ráadásul egy kávészünet alatt is megköthetsz.