Jól jön a mikrohullámú sütő a kávézó konyháján

Nincs nálam boldogabb barista a világon

Azon szerencsés kevesek közé tartozom, akik egyszerűen imádják a munkájukat. Hihetetlen, de így igaz. Pedig nem vagyok ügyvéd, sem orvos, doktor, vagy jogász. Egyszerűen csak egy nagyon lelkes és odaadó barista, aki bármit megtenne a vevői elégedettségeiért. A szenvedélyem a kávé iránt valahol a középiskolában kezdődött, és már akkor tudtam hogy nekem ezzel kezdenem kell majd valamit. Így suli után nem egyből a továbbtanulásra koncentráltam, hanem elhelyezkedtem egy kávézóba, hogy kitanuljam a mesterséget. Később ezzel párhuzamosan beiratkoztam a gazdasági főiskolára levelező szakon. Marketinget és üzletvitelt tanultam, így nem sokkal a diplomám megszerzése után saját vállalkozásba kezdte, és elindítottam a saját kávézómat.

Most pedig, hiszitek-e vagy sem, épp mikrohullámú sütő vásárlásán töröm a fejem. Persze joggal kérdezhetnétek, mi szükség mikrohullámú sütőre egy kávézóban? Elvégre, frissen fogjuk a kávét főzni és felszolgálni a vendégeknek, nem lesz szükség melegítésre! Ez természetesen így igaz, ugyanakkor a személyzetnek a konyhára igencsak kijárna már egy jól működő mikró, így elkezdtem lehetőségek után nézni. A legjobban a Best Markt oldala tetszett meg, itt ugyanis szinte minden típusra lehet találni megfelelő darabot a mikrohullámú sütő vásárláshoz!

Ezeket a szempontokat veszem figyelembe mikrohullámú sütő vásárlásakor

A legjobban az oldal kereső funkciója tetszett meg, nagyon könnyű ugyanis eligazodni rajta. Lehet keresni kulcsszó alapján, de természetesen márkára is lehet szűkíteni. Nekem nagyon bejöttek korábban például az LG termékei, így elképzelhető, hogy első körben ismét az LG háza táján fogok nézelődni. De nekem például az is fontos szempont, hogy digitális kijelzővel és vezérlővel rendelkezzen a mikrohullámú sütő. Ha már egyszer a vendégeink felé professzionális arculatot mutatunk, akkor szeretném, ha a személyzet is érezné, hogy egy fontos és komoly csapat tagja. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy minden kiegészítőnk és felszerelésünk is professzionalizmust és eleganciát sugározzon magából.

És hogy mire lehet még szükségünk ezen túl? Nos, úgy gondolom, ha a saját otthonomba tervezném a mikrohullámú sütő vásárlást, akkor biztosan egy nagy teljesítményű, grillezni is képes mikrót választanék. Az irodában azonban elsősorban melegítésre fogjuk használni a készüléket, így azt gondolom, egy 700-800 W-os készülék is tökéletesen megfelel majd a célra. És persze ebből kifolyólag az sem fontos, hogy sütni vagy főzni lehessen vele. Az viszont mindenképpen fontos szempont, hogy szabadonálló legyen a mikró, és ne beépíthető. Így az aktuális körülményeknek megfelelően át tudjuk helyezni azt a konyhában, és az sem okoz majd gondot, ha esetleg költöznünk kell, és át kell vinnünk majd magunkkal az új helyünkre. Ahogy látjátok, sokféle szempontot figyelembe kell venni, de a BestMarkt-tal úgy érzem, gyerekjáték lesz a mikrohullámú sütő vásárlás!