Jó kávé mellett jó a cég székhelyéről beszélni

Barátnőmnek és a párjának van egy kis kávézójuk. Mindig is a kávé körül forgott a vállalkozásuk, hol csak pörköltek, eladták a kávét, hol kávé gépeket szereltek országszerte, hol pedig mindent is. Itt értem azt, hogy a kis kávézójuk hátsó részében pörkölik a kávét, amit értékesítenek is, és amit az üzletükben felszolgálnak a betérő vendégeik számára. Nagyon kedvelik a kávézójukat, mert tényleg frissen, jól elkészített pörkölésű kávét tudnak felszolgálni, valamint azért is érdekes a kávézójuk mert nagyon hangulatos. A kávéjuk remek, a kávézó pedig hangulatos. Itt beszélgettem pont egy közös ismerősünkkel arról, hogy az ismerős céget alapított, de nem volt arra lehetősége, hogy a saját címén jegyezze be az újonnan induló vállalkozását.

Első körben nagyon tehetetlennek érezte magát, hiszen a céget be kellett indítani, nem volt más opció, így valamilyen alternatív megoldás kellett keresni. Szerencsére mások is jártak már így, tehát ez egy olyan probléma volt, amire már szerencsére céget alapítottak, hogy meg tudják oldani mások szorult helyzetét. Tehát a székhelyszolgáltatás egy nem is olyan idegen, ördögtől való dolog. Ez a kedves ismerősöm már az internetet kutatott, amikor egy olyan cégre talált, ahol ezen székhelyszolgáltatást meg tudják oldani. Tehát a városban két helyen is tudják biztosítani a székhelyszolgáltatás profiljukat. Ténylegesen be lehet jegyeztetni a céget, arra a címre, ahol üzemelnek. Az ismerősöm nagyon megörült ennek a lehetőségnek, nem is gondolta volna, hogy amit kigondolt magának, azaz hogy egy másik címre indítja el a cégét, azt valaki meg is tudja valósítani. De hát mégis így lett, ennek nagyon örül. Tehát rátalált arra a cégre, aki székhelyszolgáltatás lehetőséget biztosít vállalkozások részére. De nem csak ennyivel tud apellálni ez a remek cég. Az ismerősöm tovább olvasott az oldalukon, ami nagyon könnyen kiismerhető volt, és teljesen elnyerte a tetszését. Ennyire érthetően megfogalmazott, jól pontokra szedett gondolatmenetet nem nagyon látott még. Tehát nem is kell sok időt eltölteni az érdeklődő számára, hogy el tudja dönteni, hogy felkeresi-e a céget a remek székhelyszolgáltatása miatt, vagy sem.

De, akinek van egy kis jó megérzése az mindenképpen felkeresi őket, állítja az ismerősöm, és kortyolt egyet a kávéjába. Mivel ő nem csak azt tudta megoldani, hogy be tudják valahova jegyezni a cégét, amihez törvényi előírásként az is hozzá tartozik, hogy kikerül a cégér a székhelyhez. De még ha esetleg valakinek nincs ügyvédje, akkor még ügyvédi szolgáltatást is tudnak biztosítani. De nem utolsó sorban az sem elhanyagolható, hogy a különféle adminisztratív feladatokat is el tudják látni. Hiszen a posta és a telefonok is oda érkezhetnek, így annak továbbítását is vállalják. Egy teljesen komplex szolgáltatást nyújtó cégre talált az ismerősöm. Annyira megkönnyebbült, amikor rá talált erre a tényleg teljes körű székhely és egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal foglalkozó cégre. Nem is csoda, hogy azóta is csak erről beszél, annyira meghatározó pontja volt akkor az életének. Örül, hogy ennyire könnyedén meg tudta oldani a kezdetben nagynak ígérkező problémát. Nagyon elégedett volt a céggel a saját cégének bejegyzésekor, így csak ajánlja másoknak is, akik hasonló problémákkal küzdenek, hogy bizalommal keressék fel, hiszen, ha rajta tudtak segíteni, akkor szinte nem létezik lehetetlen számukra székhelyszolgáltatás terén. Ő minden platformon az elégedettségét fejezi ki, örül a közös együttműködésüknek.