Igyunk egy kávét, amíg kicserélik a telefonunk kijelzőjét

Gyerekként mindig is olyan furcsán néztem arra, hogy a felnőttek mennyire szeretnek kávézni. Mikor először kóstoltam ezt a keserű löttyöt, teljesen meg voltam győződve arról, hogy a szüleim őrültek, ha tényleg ezt szeretik inni. Az évek során azonban szép lassan megváltozott a véleményem. Bár azt a részét különösebben sosem éreztem a kávénak, amiért állítólag annyian isszák.

Mégpedig az energialöketet. El nem tudnám képzelni magamról azt, hogy este mondjuk megigyak egy kávét, csak azért mert fáradt vagyok. A kávét általában reggel szoktam meginni és tényleg jólesően elindítja a napomat. Ha azonban a nap másik pontján fogyasztom ezt a trendi folyadékot, akkor konkrétan ellentétes hatást fogok elérni vele. Kikezdi az idegrendszeremet és egy másféle fáradtság jön ki rajtam. Úgyhogy erre is oda kell figyelnem, de ettől csak különlegesebb lesz az a pár alkalom, mikor kávét iszok.

Az előző héten pedig egy olyan lehetőségem volt kávéivásra, amit nem is gondoltam volna. A történet úgy kezdődött, hogy sikeresen eltörtem a telefonomat. Hamar meg szerettem volna javíttatni, úgyhogy be is írtam a keresőbe, hogy iPhone kijelző cseréje. A találatok közül végül az LCDFix oldala volt az, aminél megmaradtam, mivel náluk rengeteg indokot találtam arra, hogy megbízzak a szolgáltatásukban.

Alapból már az sokat elmondott róluk, hogy miként nézett ki az oldal. Nem kell fölösleges dolgokon átvergődnünk náluk magunkat ahhoz, hogy rátérjünk a lényegre. A felület igényes és bármit meg tudunk gyorsan találni, ami csak minket érdekel. Mivel az LCDFix-nek nem az iPhone kijelző cseréje az egyetlen szolgáltatása. Éppen ezért érdemes körbenéznünk, mert egy csomó másféle mobil javítását is vállalják.

Az iPhone kijelző cseréje azért kellett ilyen gyorsan, mivel szinte minden munkámat a telefonomon végzem. Az LCDFix azonban rögtön biztosít minket afelől, hogy náluk hamar el lesz végezve minden javítási procedúra. Elég csak 1 óra és már kész is lesz az egész. Ez nagyon jól hangzott, viszont még inkább megjött a kedvem hozzá, mikor megtudtam, hogy hol található a szerviz.

Az Allee-n belül kereshetjük majd őket, ami azért is egy kiváló helyszín, mivel egy plázában könnyedén el tudjuk foglalni magunkat a javítás erejéig. Én is csak elképzeltem, hogy azt az egy órát majd egy kávézóban fogom tölteni, ahelyett, hogy a városban kéne furikáznom. Mindez szép és jó, viszont az iPhone kijelző cseréje kapcsán még arra is kíváncsi voltam, hogy mennyiért vállalják a javítást.

Erre persze nincsen egy darab fix ár, mivel minden egyes telefon más értékben mozog. Ami azonban általános szabály, hogy az újabb modellek kijelző cseréje természetesen drágább lesz. Ez azonban nem igazán zavart engem, mivel még így is sokkal olcsóbban megúsztam az egészet, mintha egy új telefont kellett volna vennem. A kijelző cserére pedig még garanciát is vállalnak, úgyhogy nem kell attól félnünk, hogy a semmire adtuk ki a pénzünket.

Végül már csak annyit mesélnék el, hogy milyen volt maga a javítási folyamat. Elmentem az Allee-ba és nemsokára meg is találtam őket. Elmagyaráztam, hogy mi történt a telefonommal, ők pedig biztosítottak afelől, hogy nincs miért aggódnom. Elmentem vásárolgatni és kávézni, és még csak egy óra sem kellett ahhoz, hogy meglegyen az iPhone kijelző cseréje. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatásukkal és mindenkinek ajánlom azóta is őket.