Ezentúl több koffeinmentes kávét kell innom

Nemrég derült ki, hogy bizony nemsokára kopogtat nálunk a gólya! Nagyon örültünk a jó hírnek, ugyanakkor át kell gondolnunk néhány dolgot ennek fényében. A baba egészsége érdekében például csökkentenem kell a napi koffein bevitelt.

A másik teendő a babaholmik beszerzése lesz. Elsőként a babakocsit szeretném megvásárolni, így utána már csak az apróságok maradnak. Mivel rögtön utána szeretnénk még egy gyereket, ezért most elsősorban az érdekel, hogy milyen egy testvér babakocsi. A barátnőm itt vette az övét.

Azt látom, hogy alapvetően három fajta testvér babakocsi elérhető ebben a webshopban. Az elsőben lehetőség van egy kisebb és egy nagyobb gyerek szállítására is, ugyanis adnak hozzá két mózeskosarat és két sportülést. Ezt minden lehetséges variációban fel lehet szerelni, illetve ezek fordíthatók a szülő vagy a menetirány szerint is az aktuális igényeknek megfelelően. Ha pedig mondjuk még csak egy gyerek van, akkor addig elég csak az egyik ülést felszerelni és működhet normál babakocsiként.

A másik két fajta az iker babakocsi. Az egyikben a babák egymás mellett helyezkednek el, a másikban pedig az egyik kicsit feljebb van, míg a másik lejjebb. Mivel nekem most nem ikreim lesznek, ez a verzió nem annyira érdekes.

Amin viszont még elgondolkodtam, az a testvér fellépő. Ha elég nagy a korkülönbség, akkor elég lehet arra beruháznom.