Elektromos bicikli ztech – és mellé a kávé története

Minden reggelt egy meleg gőzőlgő kávéval szoktam kezdeni. Bevallom, hogy rajongok a kávéért. Szeretek bíbelődni vele és részben életcélommá nőtte ki magát a tökéletes kávé recepjének felkutatása. Én inkább mechanikus figura vagyok, élvezem, amikor a kézi darálómmal indítom a folyamatot, valahogy sokkal autentikusabb az egész. Majd egy precíz tömés elkészítése után, a tökéletes vízmennyiség hozzáadása mellett várom a csodát. Képtelen vagyok betelni ezzel az illattal, látvánnyal. Így minden reggelem szigorú és egyben üdítő része ez a szeánsz. A történetem is így indult. Volna. Igazából így jön képbe az Elektromos bicikli ztech intézménye. Ugyanis ezen sorsfordító reggelen elfogyott a kávém.

A legtöbb ember ilyenkor elugrik egy kávézóba, vagy csak simán a boltba egy kis fekete levesért, de valamiért én egész más megoldáson törtem a fejem. Nincs autóm, viszont nagyokat biciklizni azért szoktam, főleg, ha boltba megyek, mivel nincs valami közel és az idő pénz, a pénzből meg kávét lehet venni, szóval körbeérünk. Sokat bosszankodtam már a nagy emelkedők miatt, így a szimpla biciklis megközelítés sem volt a kedvencem, különösen reggel és kávé nélkül, így találtam a https://motorbolt.co.hu/3530-ztech oldalán a megoldást elektromos bicikli formájában. A kínálatban számos konstrukció is található, így akár hosszasan el lehet mazsolázgatni a befutón, vagy inkább begurulón. Nekem a helytakarékosság jegyében egy összecsukható elektromos kerékpárra volt szükségem, szerencsére ilyen is található a kínálatban. Hatótáv tekintetében 40 km tehető meg vele, tehát egész messze is el lehet jutni vele kávét szerezni, valamint a 25 km/h-s sebességgel hamar át lehet szelni a dombokat. Korábban gondolkoztam egy robogó beszerzésén, de annak azért lényegesen kevesebb lenne a sportértéke, így azt gondolom, hogy ez egy kellemes arany középút a fittség jegyében. A kerékpár modellek több fajta konstrukcióban is elérhetőek, különösképpen az akkumulátor kapacitás tekintetében 9Ah-tól egészen ennek a duplájáig, azaz 18Ah-ig terjednek. Így, ha elfogy a kávé az egyik boltban, lehetőségünk van a szomszéd faluban is körülnézni. A motorban kefe nélküli agymotor található, aminek 250W a névleges teljesítménye. A kávé kedvelők bizonyára adnak a külcsínre, így szerencsére a modellek több kivitelre és több színben is elérhetőek. Én a retro jegyében a pirosat választottam.

Maximálisan elégedett vagyok a választásommal, jó döntés volt az Elektromos bicikli ztech. Tökéletesen kiszolgálja az igényemet és azért kondiban is tart. Amennyiben téged is érdekel az egészséged és a légszennyezettség minimalizálása, és elfogyott a kávéd, mindenképpen javaslom, hogy nézz körül a https://motorbolt.co.hu/3530-ztech oldalán. Számos modellt és alkatrészt is találsz, biztos vagyok benne, hogy megtalálod a számodra legideálisabb konstrukciót a kávé beszerző utakra.