Egy világ dőlt össze bennem: tönkrement a kávéfőzőm

Aki hozzám hasonlóan nagyon imádja a kávét, az pontosan tudja, hogy egy világ tud összedőlni abban a pillanatban, amikor a kávéfőző bekapcsoló gombra nyomásakor nem történik semmi. Azonnal néztem, hogy mi lehet a gond, áram alatt van-e, de akármit csináltunk vele, én is és a párom is egyszerűen nem indult el a kávéfőző.

Ez reggel nagyon sokkoló volt számomra. Azonnal fel is nyitottam a laptopot, ahol meg volt már nekem nyitva a diszkontdepo, mivel este elkezdtem egy rendelést összeállítani, de már nagyon fáradt voltam, úgy terveztem, hogy ma rávetem magamat még az oldalra, bár nem gondoltam, hogy ez pont ilyen formában fog megtörténni. Azonnal a kereső mezőbe kattintottam és beírtam, hogy kávéfőző, hátha található ezen az oldalon, hiszen itt már annyi mindent vásároltam, így bíztam benne, hogy kávéfőző is lesz a kínált termékek között. Nagyon megörültem neki, amikor a keresés eredménye találatokat hozott ki. Tudni kell rólam, hogy nem vagyok nagyon híve a nagyon különleges extra kávéfőzőknek. Én a sima standard eszpresszó kávét szeretem, és pont akkora mázlim volt, hogy a kínálatban volt egy eszpresszó kávéfőző, ráadásul ezüst színben, ami iránt már régebben is vágyódtam.

Az ára teljesen baráti volt, azon nem is gondolkodtam, hogy ne érné meg nekem, meg egyébként is mielőbb szeretnénk ismét itthon kávét készíteni, nem szeretem a poros megoldásokat, és az automatából vásárolt kávékat sem.

A kávéfőzőre 12 hónap garancia jár, és a szállítási díj is igen kedvező. A megjelenése pedig nagyon stílusos, modern, egyszerű, minden modern konyha éke tud lenni.

Van hozzá tejhabosító is, így az elkészített kávéra tejhabot is lehet tenni. Bele is dobtam a kosárba a többi termék mellé, amiket még tegnap választottam ki. Kicsit nézelődtem még, mert tegnap nem fejeztem be, és még volt néhány dolog, amit mindenképp meg szerettem volna venni, miután ezeket összegyűjtöttem, már nem gondolkodtam tovább, mielőbb leadtam a rendelést, hogy minél gyorsabban megérkezhessen hozzám a csomag. Az oldalon online lehet fizetni, ami ma már teljesen biztonságos. A termékekre egy tizennégy napos visszaküldési időszak is van. Maga a szállításra általában néhány napot írnak, és telefonos ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll, akiket bármikor meg lehet keresni, bármilyen terméket, vagy az oldal használatát érintő kérdésekkel. Nagyon szeretem a diszkontdepo oldalt, visszatérő vásárló vagyok, nem véletlen, hogy most a kávéfőző vásárlás kapcsán is itt kötöttem ki. Mindig mindent megtalálok, amire szükségem lehet a lakásban vagy a ház körül, látjátok most épp a kávéfőzőt is innen rendeltem meg.

Ha valaki bizonytalanabb egy-egy terméket illetően, akkor a termékek alatt van egy olyan rész is, ahol el lehet olvasni azoknak a véleményét, akik korábban már megvásárolták az adott terméket. Ez nagyon szuperül van felépítve, lehet látni pontozva is az értékeléseket, valamint a szöveges vélemény is megjelenik. Nekem nem kellett most ahhoz semmilyen extra vélemény, hogy ezt az eszpresszó kávéfőzőt megvegyem. Buzdítok is mindenkit arra, hogy bátran megossza a véleményét a termékek alatt, hiszen ezzel egymásnak tudunk segíteni.

Egyetlen hátránya van az oldalnak, méghozzá az, hogy tele van igazán remek és minőségi termékekkel, és a bő kínálatnak köszönhetően nagyon nehéz megállni, hogy ne költsük el egyszerre a világ összes pénzét. Na nem azért, mert drága, hanem mert tényleg annyi minden megtalálható, amiből könnyű gyorsan egy nagyobb kosértéket összeállítani.