Egy kávézóban ajánlották a PC Mentort laptop tisztításhoz

Nagyon finom a Jura kávé, de mellette felrobban a gépem

Már egy ideje egyéni vállalkozóként dolgozom, és meg kell, hogy mondjam, nekem igencsak szimpatikus ez a vállalkozói lét. Ugyan kevesebb bevétellel gazdálkodom, mint amikor a multis napjaimat tengettem, de cserébe óriási szabadságot ad ez a létforma. A magam ura vagyok, én osztom be a saját munka- és szabadidőmet, és javarészt olyan projektre bólintok rá, amelyeket tényleg szívesen csinálok. Szeretek otthon is dolgozni, de néha jól esik kimozdulni a megszokott, otthoni környezetből, ezért kerestem magamnak olyan közösségi tereket, amelyek munkavégzésre is alkalmasak. Végül egy helyes kis kávézóban kötöttem ki, nagyin inspiratív hely. A kávé pedig isteni finom – nem véletlen, Jura kávégépekkel főzik.

A minap is épp egy munkás délutánt töltöttem a kávézóban, amikor a gépem elég hangosan kezdett el működni. A ventilátornak egészen konkrétan olyan hangja lett, mintha egy repülőgép készült volna felszállni. Elég kétségbe esett fejet vághattam, mert még a tulaj is megsajnált, és pár percre odaült mellém az asztalhoz beszélgetni. “Nem gondolt még rá, hogy elvigye ezt a masinát tisztítani?” – kérdezte, és be kellett látnom, tulajdonképpen igaza van. Évek óta nem vittem el szervizbe szegény gépezetet. Így hát azzal az erővel kinyitottam a böngészőt, és beleírtam a varázsszót: “laptop tisztítás Budapest”. “Azt nézze, a PC Mentor találatát” – csillant fel a tulaj szeme – “valóban ők a legjobbak itt Pesten. Évek óta én is mindig hozzájuk viszem a készüléket tisztításra, és mindig maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással!”

Laptop tisztítás Budapesten? A PC Mentor hathatós segítség!

A laptop tisztítás Budapest kulcsszóra rengeteg keresési találat jött elő, de valóban a PC Mentoré tűnt a legjobbnak. Nagyon jól érthetően írtak a problémáról, olyan nyelvezettel közvetítenek információt az oldalon, amit még én, egy abszolút hozzá nem értő ügyfél is könnyedén megért. A honlapon arról is olvashattam, hogyan zajlik maga a tisztítás: megmérik a gépem belső hőmérsékletét, szétszerelik a házat, és ezt követően alaposan és óvatosan kitisztítják a hűtő rendszert. Még a hővezető pasztát is kicserélik, hogy a processzor által termelt hőt megfelelően el lehessen vezetni. És ha mindennel kész vannak, maximális terhelésnek teszik ki a laptopot, hogy teszteljék, valóban hiba nélkül működik-e a kitisztított rendszer.

Ráadásul, ha sürgősen lenne szükség a masinára mert (mint például esetemben is), munkaeszközről beszélünk, nyitvatartási időben akár 3 óra alatt is elvégzik a készülék tisztítását. Üzleti és játék gépek esetén kicsit magasabb az áruk, de az expressz szolgáltatás még így is csak 25.000 Ft-ba kerül. Ráadásul egy megfelelően karban tartott gépet nem is szükséges gyakran, elég csak két évente vizsgálatra vinni. Így ár-érték arányban maximálisan megéri a tisztításra fordított összeg. Ha nektek is hasonló problémátok van, már ne is keressetek rá a laptop tisztítás Budapest címkére, hanem egyből vigyétek a gépeteket a PC Mentor csapatához!