Egy kávé mellett kerestünk acéllemez beszállítót

A cégvezetés nem egyszerű dolog. Minden egyes nap komoly döntéseket kell meghozni, amik a vállalatod jövőjét nagyban befolyásolják. Mi a két vezető kollégámmal, akikkel a céget alapítottuk még 10 éve, rendszeresen a kedvenc kávézónkban ülünk össze, hogy egy jó forró koffein bomba mellett tudjuk megbeszélni a következő stratégiai lépéseket. Azért szeretjük ezt így megtenni, mert a nap elején már a legfontosabb döntéseken túl vagyunk, a kávé pedig nagyban segíti a gondolkozást.

A legutóbbi soron következő döntés, az az új beszállító volt. Egy építési céget üzemeltetünk, és rendszeresen dolgozunk acéllemezekkel, azonban az acél lemez ár miatt, és ennek változása miatt új beszállítóra volt szükségünk. Hosszas keresgélés után úgy döntöttünk a második kávé mellett, hogy az Acélpartner Kft-t választjuk. Több ismerőst is megkérdeztünk, még a konkurenciát is, és róluk csak jókat hallottunk.

Ez a cég 1999-ben alapult, és az üzemük a X. kerületben található. Hogy mivel foglalkoznak ők? Elég sok mindennel, ha ilyen jellegű segítségre van szükséged, mint nekünk, náluk biztosan megtalálod azt a szolgáltatást, amit keresel. Legyen ez lángvágás vagy plazmavágás, élletörés, acélszerkezet gyártás, acél lemez kereskedelem, vagy a felülettisztítástól a forgácsolásig bármi, ők megoldják. Természetesen a maximum méret is meg van szabva a gépek kapacitásához mérten, ezt a honlapon tudod ellenőrizni.

Az acél lemez árak is rendben vannak náluk az alapján, amit hallottunk róluk, de ez később is bebizonyosodott, ahogy elkezdtük a közös munkát. A vállalkozás 2002 óta ISO 9001-es szabvány szerint akkreditált minőségirányítási rendszerrel dolgozik, ez még egy fontos infó lehet azoknak, akik komolyan gondolkoznak egy ilyen együttműködésen a céggel, vagy akár csak egy-egy rendelést fontolgatnak.

Az egyik legnagyobb előny még a cég mellett, hogy nagyon gyorsak. Elég szűkös határidőket is vállalnak, ami annak is köszönhető, hogy 2000 tonna fölött tartják mindig az acél lemez készleteiket. A másik nagy pozitívum, hogy a munkatársaik a cégen belül nagyon nagy segítséget nyújtanak a műszaki rajzokkal, azok tervezésével, illetve segítenek a megfelelő gyártási technika és minőség kiválasztásában. Ezt mi is tapasztaltuk később, amikor először komoly ajánlattal kerestük fel őket. Nekünk csak mondanunk kellett, hogy mi az elképzelésünk.

Mi meg is néztük a honlapon, hogy milyen alapanyagok elérhetőek náluk, és miből tudnánk mi válogatni. Szerencsére minden adott volt, amire nekünk szükségünk lehet. Acél lemez árat még továbbra sem tudtunk, ezt viszont nagyon könnyen egyeztettük is egy kollégával telefonon. Jobb is volt így, hasznos infókat mondott el. Összességében nagyon elégedettek vagyunk már most, a céggel is, a szolgáltatással is, a honlapon található információkkal is! Ez egy eredményes kávézás volt!