Egy finom kávé mellett vettünk cipőt a feleségemnek

A legjobb barátaimmal mindig is nagy kávérajongók voltunk. Gyakran jártunk különleges kávézókba, ahol minden érdekességet kipróbáltunk. Az elmúlt években azonban nagyot változott a világ, és a világ kávékülönlegességei már kapszulákban hazavihetőek. Így újonnan Ricsi barátomhoz járunk kávézni, aki beszerzett egy nagyon profi gépet. Ezek az alkalmak teszik tökéletessé a hétköznapi délutánokat.

Éppen kávézni voltunk a párommal Ricsiéknél múlt héten is, amikor elköltöttünk cirka 40.000 Ft-ot. Hogy hogyan? Mondom.

Ricsi barátnője éppen annyira cipőrajongó, mint amennyire mi kávérajongók vagyunk, és ez bizony az én nejemre is hatással volt. Amíg mi a sportról beszélgettünk, a lányok ellátogattak erre az oldalra: https://cipomarket.hu/noi/cipo.

Itt leszögezném, hogy korábban kifejezetten utáltam, ha a párom cipőt vásárol, vagy szimplán, ha csak elkezd nézelődni egy ilyen oldalon. Azonban most változott a hozzáállásom. A cipomarket.hu elég régóta van a piacon, és nagyon jó márkákat kínál nagyon jó áron. Így sikerült az említett 40.000 Forintból három nagyon jó minőségű női cipőt vásárolni, ami valljuk be, bravúr.

Szóval a lányok felmentek a https://cipomarket.hu/noi/cipo oldalra, és komoly válogatásba kezdtek. Ez ilyenkor a tavasz közeledtével minden évben aktuális. A feleségem egy rendkívül céltudatos ember, és ez akkor is így van, amikor vásárol. Pontosan tudta, hogy idén tavasszal milyen cipőket akar hordani, így az oldalon található keresési szűrő segítségével szűkítette a találatok listáját. Így is nagyon széles választék maradt előttük, de a két lány közös munkája meghozta az eredményét, és sikeresen kiválasztottak három cipőt, amik egyébként valóban nagyon jól néztek ki.

Meglepődtem, hogy a szállítás ingyenes volt a választott márka cipőire, így már spóroltunk 1.000 Ft-ot az árból, amit sikerült még csökkenteni, mert a lányok feliratkoztak a hírlevélre, cserébe 10% kedvezményért.

Közben, amíg a feleségem és Ricsi párja még nézelődtek az oldalon, mi utána néztünk kicsit a webshopnak, átolvastuk a “rólunk” és a “GYIK” fület. Ezt mindig megteszem, ha egy számomra ismeretlen helyről készülünk vásárolni. Bár hallottam már erről az oldalról, szeretem tudni, hogy milyen cég áll mögötte, vagy mi történik, ha rossz a méret, esetleg nem tetszik a cipő, vagy simán csak meggondoltam magam. Megnyugtató választ kaptam a kérdéseimre, minden részletesen le volt írva az említett menüpontokban, ami nagyon fontos, mert növeli a vásárlók bizalmát.

Miután a csajok meggyőződtek róla, hogy nem tesznek már több cipőt a kosárba, elérkeztünk a rendelés véglegesítéséhez. Beírtuk a személyes adatokat, szállítási módot választottunk, majd pedig a fizetés következett. Itt lehetőség van az utánvétes és előreutalásos fizetésre, mi az utóbbit választottuk, ami egyébként nagyon gyorsan ment.

Nem maradt más dolgunk, kávézgattunk tovább, és nyugtáztuk, hogy milyen eredményes napot zártunk. Elköltöttünk 40.000 Ft-ot, de nem akárhogyan! Örülök, hogy ezen a webshopon hagytuk itt ezt az összeget, mert nagyon jó minőséget kaptunk a pénzünkért, kifejezetten jó áron. A hét sikere, hogy a csajok megtalálták a https://cipomarket.hu/noi/cipo oldalt.