A webshop ami mennyország a kávéfüggőknek, és a minőség kedvelőinek

Szerintem sokan helyeslőn bólogatnak, ha azt mondom, kávé nélkül nem élet az élet. Ha szökőévente egyszer nem tudom lehörpinteni a reggeli tömény fekete varázsitalom, az egyenlő egy katasztrofális nappal, és jobb, ha ki se mozdulok otthonról. Ha pedig délután marad el a kávészünet, jó eséllyel úgy rogyok össze 18 órakor, mintha egy teljes hetet töltöttem volna álmatlanul a frontvonalon.

Mondjuk ki, kávéfüggő vagyok. Szerencsére ezzel a függőséggel boldogan, és egészségesen el lehet éldegélni, ha az ember okos, és megfelelő minőségű kávét vásárol.

Mostanra büszkén nevezhetem magam tudatos, egészséges fogyasztónak, de ez nem mindig volt így. Régen úgy gondoltam, mindegy milyen, mindegy honnan szerzem be, csak kávé legyen. Ennek eredménye időnkénti szemrángás, hasi fájdalmak és egyéb kellemetlen tünetek gyötrő hatása lett.

Szerencsére rátaláltam a www.biocity.hu oldalára, ahol a legkiválóbb minőségű, legkülönlegesebb és legegészségesebb kávékat vásárolhatom meg. Elég annyit írni a webshop keresőjébe, hogy “kávé” és a vásárló máris válogathat a legjobb minőségű instant, szemes és darált változatok közül. Bio kávé, zöld kávé, reform kávé mindenki megtalálja a maga kedvencét.

Az első vásárlásoknál a bőség zavara nehézséget okozhat, de a fogyasztói vélemények segítségével megtalálhatjuk a legtutibb kávéfajtákat. Én sem tudtam először eldönteni mit rendeljek, ezért a már rutinosabb vevőkre hagyatkoztam. A termékek minőségét jól mutatja, hogy 4 csillagnál alacsonyabb értékelést még nem láttam a kávék között. A vevői kommentek is elégedettséget tükröznek.

Nem kell messzire menni azoknak sem, akik olyan kiegészítő termékekkel szeretik fogyasztani a kávét, mint a csoki vagy tejszín. A Biocity oldalán minden megtalálható, ami egy tökéletes kávézáshoz kell. Rizs, zabkrém és kókuszkrém tejszíneikkel a vegán fogyasztóknak, és tejérzékenyeknek kedveznek. Ezek – mint a webshopon található termékek többsége – a legkiválóbb bio alapanyagokból készültek. Nem csak a kávénk ízesíthetjük velük, hanem ízletes ételek főzésére is alkalmasak.

Akik szívesen majszolnak sütit vagy csokit a kávé mellé, a legkülönfélébb csokiszeletek, és gluténmentes kekszek közül válogathatnak. Találtam például isteni, tartósítószer mentes barna rizs szeletet, ami étcsokival van bevonva. Olyan érdekességek is vannak az oldalon, mint a gluténmentes étcsokis puffasztott kukorica. Érdemes ezekből jól betárazni, mert gyorsan fogynak, ráadásul egy bizonyos ár felett ingyenes a kiszállítás.

A legszimpibb termékeket hozzáadhatjuk a kedvencek listához. Ezzel könnyen elérhetjük őket a jobb felső sarokban lévő szívecskére kattintva. Vigyázzatok ezzel a funkcióval, mert gyorsan gyűlnek a kedvenc termékek! 🙂 A legjobb, hogy ehhez a funkcióhoz még regisztráció nélkül is hozzáférhetünk, mert a www.biocity.hu fejlesztői nagyon odafigyeltek a részletekre, és egy könnyen használható, felhasználóbarát webshopot hoztak létre.

Amennyiben te is kávéfüggő vagy, és még nem tetted meg, mindenképp látogass el a BioCity oldalára, mert ott mindent egy helyen találsz, ami a szent kávé ceremóniához kell. Ráadásul rengeteg termék akciós, így kövér forintokat spórolhatnak meg a szemfüles felhasználók.