A motorosoknak is kell a kávé, de a motorgumi annál inkább

Én magam is nagy kávé mániás vagyok, éppen hogy csak nem megyek át függőbe a napi három pohár kávémmal, de meg kell vallanom, hogy a motorozásért még ezt a szenvedélyemet is szívesen feláldoznám. Azt nem állítom, hogy mással nem akarnám pótolni mert szörnyen fáj a fejem nélküle, de feláldoznám. Szerencsére senki nem kéri tőlem ezt az áldozatot.

Érdekes dolgokon gondolkozik az ember hajnalban, ugyebár, ez is egyike volt azoknak. Innen jutott eszembe, hogy mennyire fontos hogy az ember megfelelő motorgumit használjon, ha motorozásra adja a fejét. Hiszen az autónál is nagyon fontos, de egy motor talán épp a kisebb mérete és a gyorsasága miatt még inkább igényli a megfelelő súrlódás biztosítását.

Ezért is szeretném a kedves olvasó figyelmébe ajánlani a motortire webáruház széles választékát, ahol kedvedre válogathatsz a gumik között. Az oldal egy budapesti szerelő műhelyhez tartozik, ahová az oldalon keresztül időpontot is lehet foglalni. Ez mellett pedig youtube csatornájuk is van, ahol meg tudod nézni, hogy végzik a munkájukat.

Az oldal keresési felülete nagyon egyszerűen működik, hiszen lehet külön márka és kategória szerint is keresni, de lehet gumi méretek szerint is keresni, és úgy válogatni. Érdemes gyakran be-eb nézegetni, mert szinte mindig van akciós termék, ki tudja, lehet hogy pont azt akciózták le, ami neked kell. Persze, ha csak körülnézni szeretnél, azt is megteheted, felmérheted a készletet, hogy majd, ha szükséged lesz a megfelelő motorgumira, csak kattintani kelljen, és minden meg legyen oldva.

Én nagyon szeretem a motortire webáruház netes felületét, hiszen akár egy gombnyomással meg tudom rendelni a szükséges motor gumikat, és csak 2000 forint szállítási költséget kérnek azért, hogy kihozzák. Mivel nem könnyű, kis szállítmányról beszélünk ez teljesen elvárható, és megfizethető ár szerintem.

Ha ti is így gondoljátok, keressétek fel az oldalukat bátran.