A kávénak rengeteg jó hatása van a bőrre, de nem csodaszer

A kávé nem csak azért népszerű, mert ébren tartja az embert a magas koffein tatalma miatt. Sok bőrápolási terméknek is népszerű alapanyaga, hiszen a koffein a bőrbe jutva kis mértékben el tudja például tünteti a szem alatti sötét karikákat. Bőrradírnak is kiváló, sokan pedig a narancsbőr kezelésére is használják.

De sajnos ez sem csodaszer, van amin sem a kávé, sem más növény nem tud segíteni. Van, amikor gyorsabb, hatékonyabb és egyszerűbb, ha kés alá fekszik az ember. A megnyúlt bőrt például nem tudja eltüntetni a kávézacc, a koffein, de egy jó plasztikai sebész ezzel is meg tud küzdeni.

Nem sokat emlegetem, de nekem is volt ilyen plasztikai műtétem, mikor a hasamról tüntették el a plusz bőrt. Nekem Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest székhelyű klinikája segített ebben, az orvosnak azóta is hálás vagyok.

Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest mellett több városban is tevékenykedett már pályafutása során, így országszerte ismert és megbecsült plasztikai sebésszé vált. Bőven van tapasztalata, neki már rutin műtét a has plasztikája, ezért is választottam őt.

Az oldalon több kép is kint van a pácienseiről, ezeket is megnéztem, mielőtt meghoztam volna a végleges döntést. De ahogyan az egy 25 éve praktizáló sebésztől várható volt, csodás lett a végeredmény! Nem is vártam volna kevesebbet egy ilyen híres orvostól. nem maradtak látványos hegek, eltűnt a felesleges bőr, nagyon szép lett a végeredmény. ha lehet ilyet mondani, nekem Ő lett a kedvenc plasztikai sebészem.