A kávégépemet és az arcomat is a megfelelő szerekkel tisztítom

Mindig figyelek arra, hogy a kávégépemet olyan anyagokkal tisztítsam, ami annak a legjobban megfelel. A kávégépeket nem lehet csak úgy, tisztítás nélkül használni, ahogyan mindent, ezeket is át kell néha mosni Ugyanis könnyen vízkövesek lehetnek, eltömődhetnek. A mindennapi használat megviseli az alkatrészeket, ezért kell mindig figyelni rá, hogy a megfelelő módszerekkel, a megfelelő módon oldjuk meg a tisztításukat.

Amikor ezt ecseteltem egy barátnőmnek, Ő állapította meg, hogy többet törődök a kávéfőzőimmel, mint a saját bőrömmel, és sajnos igaza is van. Nem arról van szó, hogy elhanyagolnám a bőrömet, de mostanában sajnos egy ételallergia miatt egyre több a pattanásom, így felnőttkorban és nem nagyon tudtam mit kezdeni ezekkel.

A barátnőm javasolta, hogy vegyek feketekömény mag olajat, mer neki bevált a pattanások kezelésére.

Amikor hazamentem, egyből rá is kerestem, hogy mi is ez az olaj és mire jó. Ezen az oldalon találtam meg: https://www.humanityaruhaz.hu/termek/feketekomenymag-olaj___hidegensajtolt_.html .

Itt láttam, hogy igaza volt, valóban jó ez az olaj pattanásokra is. Gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása miatt nem csak pattanások, hanem gombás fertőzések miatti bőrirritáció kezelésére is használják. Mivel nagyon olcsó volt, be is ruháztam egyre és megrendeltem a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/feketekomenymag-olaj___hidegensajtolt_.html oldalról.

Azt választottam, hogy személyesen veszem át, így pár napon belül el is mentem az üzletükbe. Nagyon sok természetes anyagot árusítanak, így nem ez volt az egyetlen, amivel szemeztem.

Később talán több dolgot is rendelek tőlük, egyelőre tesztnek ez is megfelel. Nagyon sok alapanyagot lehet náluk venni. Az otthoni szappankészítés alapanyagait is meg lehet itt venni, illetve az otthon készíthető samponok és krémek alapjait is meg lehet itt vásárolni.

Az olajjal, amit vettem, nagyon meg vagyok elégedve, mivel egy pár használat után jelentős javulást értem el, már alig látszanak a pattanásaim. Eddig egy krémmel sem értem el ennyire nagy javulást. Hálás vagyok a barátnőmnek, hogy ajánlotta, eddig nem is tudtam, hogy ilyen, természetes alapanyagok használatával ilyen nagy javulás érhető el.