A kávé felébreszt, de a lila karikákat nem tudja eltüntetni

Nem igazán funkcionálok a reggeli kávém előtt. Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül. A kávé nagyon sok mindenre jó, hiszen felébreszt reggel, amikor a legnehezebben megy, felpörget vagy ébren tart, esetenként egy jó forró kávé megnyugtat, felmelegít, elindítja a napot. Amikor pedig fogyóban van az energiám, akkor ad egy újabb löketet, hogy a legjobban tudjak teljesíteni.

Sajnos van, amin még kávé sem segíthet. Hiába ébreszt fel, hiába leszek frissebb tőle, a kinézetemen ez nem látszik, a szemem alatti karikáknak nem használ igazán. De van egy szemkörnyékápoló karikás szemre, ami hatékonyan eltünteti a csúnya karikákat.

A szem alatti karikák egyébként sokszor a fáradtság és az alváshiány következtében jönnek létre. Jelenlétük teljesen normális, mindenkinek vannak nehezebb éjszakái, mikor nem tud megfelelően aludni. Idősebb korban a karikák minden különösebb ok nélkül is megjelenhetnek, hiszen változik a keringés, kevesebb oxigén juthat az egyes területekre, ettől pedig karikák alakulhatnak ki.

Vannak, akik genetikailag hajlamosak a karikás szemre, náluk is sokkal gyakoribb ennek a kialakulása. Az, ha sokat ülünk a TV előtt, ha sokat nézzük a képernyőt, szintén oka lehet a szem alatti lila karikának, ahogyan a kevés folyadékbevitel, a vízhiány is okozhatja.

Sajnos, a koffein is lehet a hibás a karikás szemekért, mert gátolja a kollagén szintézist, így a bőr veszíthet ruganyosságából.

A karikás szem utalhat pajzsmirigy problémákra, nem megfelelő hormon termelésre, vashiányra, ekcémára, de lehetnek lelki okai is. Összességében a fáradtságon kívül szinte bármi okozhat karikás szemeket.

A jó hír viszont az, hogy nem kell lemondanunk az éltető kávéról és koffeinről azért, hogy kevésbé karikásak legyenek a szemeink. Bármi is legyen az oka, van megoldás a karikás szemekre.

Említettem, hogy van ugyanis egy szemkörnyékápoló karikás szemre, amin a koffein fogyasztás ellenére is hatékonyan fel tud lépni a karikás szemek ellen.

Az Instantense Plus emelő hatású szérum elbánik a szem alatti sötét karikákkal, hogy sokkal fiatalabbnak és fittebbnek, éberebbnek tűnjünk. A karikás szemeknek számos oka lehet, mégis a legelterjedtebb, hogy a fáradtság hírnökei. Akaratlanul is összekapcsoljuk a karikás szemeket a fáradtsággal, ezért hiába vagyunk fittek, hiába aludtuk ki magunkat az este, a sötét karikák miatt mindenki, aki ránk néz, azt fogja hinni, hogy tartós alváshiányban szenvedünk.

Hogy ne kelljen minden nap a “Keveset aludtál?” kérdésre válaszolgatni, meg kellene szabadulnunk az állandósult karikáktól.

Vannak olyan házi praktikák, amik sok nőnek beválnak, akár ezeket is kipróbálhatjuk, de sajnos nem eredményeznek hosszan tartó, látványos eredményt.

Sokan uborkát teszek a szemekre, aloét kennek alá, de nagyon elterjedt az a módszer is, hogy hirtelen hideggel kezelik, jégkockákat tekernek egy törölközőbe és azt nyomják a bőrre.

A másik népszerű módszer pedig a tea pakolás. Házi praktikának, átmeneti megoldásnak megfelelnek, de senki ne számítson hosszan tartó, látványos javulásra pár jégkocka vagy egy kis tea hatására.

Népszerű a plasztikai műtét, a hyaluronsav használata is.

Sok krém van viszont, ami plasztikai beavatkozás nélkül is segít a karikás szemeken, hiszen táplálja a bőrt, vitaminokkal, kollagénnel, hyaluronsavval vagy annak származékaival segít a bőr megfiatalításában.

Az Instantense krém, amiről írtam pedig egy valódi csodaszer, olyan szemkörnyékápoló karikás szemre, ami már perceken belül látványos változást eredményez.

Ennek a krémnek nagyon egyszerű a használata, kis ütögető mozdulatokkal fel kell vinni a bőrre, nagyjából 5 perc múlva pedig már látványosan eltűnnek a karikák. Akár 7-8 órán keresztül is tart ez a hatás, így mindennapi használata is javasolt. Klinikailag tesztelt, megbízható krém, a mindennapos használat pedig az azonnali, mondhatni, rövidebb távú eredmény mellett hosszútávon is kifejti hatását és nem csak ideiglenesen halványítja a karikákat.

Ha tudjuk, akkor jó, ha megkeressük, mi okozza a karikákat, és ha lehet, akkor már egyből a problémát s kezelhetjük, de ha genetikailag hajlamosak vagyunk a szem alatti karikákra, vagy csak az idő járt el a bőrünk felett, esetleg a sok víz sem segít, akkor egyszerűbb, ha veszünk ebből a szérumból és hagyjuk, hogy valódi csodát műveljen a bőrünkkel.

Eltünteti a karikákat, fiatalít, mindezt káros anyagok nélkül. Én már rendeltem az instantense oldalról, és nekem bevált, már nem nézek ki olyan fáradtnak.

szemkörnyékápoló karikás szemre
szemkörnyékápoló karikás szemre