A jó szakit meg kell becsülni

Tönkre ment a kávéfőzőm, felforralja ugyan a vizet, de alapos ecetezés után se főzi át. Ez benne van a top 5 rossz dologban, ami velem jelenleg történhet. A kisfiam születése óta ugyanis gyakorlatilag kávé folyik az ereimben, napi 8-10 csésze biztosan lecsúszik. Ezt próbáltam az ügyfélszolgálatos hölgynek is elmagyarázni, amikor a garanciális gyors javításért küzdöttem, de azt hiszem nem érezte át kellő mértékben a vészhelyzetet…

Szerencsére az online apróhirdetések között gyorsan találtam egy szakembert, aki szinte azonnal kijött hozzám és meg is javította a kávégépet. Természetesen kifizettem a javítást, de valóban életmentő volt nekem a gyors segítség, így még egy apró figyelmességgel is meg szerettem volna hálálni a szerelést. A beszélgetés közben kiderült, hogy szakemberünk nagy állatbarát, ezért vegán étrendet tart. Azonnal beugrott nekem, hol láttam vegánoknak nyomtatott pólókat nagy választékban, a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop oldalon.

Rögtön meg is nyitottam az oldalt, a legszembetűnőbb a naprakészség volt, már vicces szájmaszkokat és szórakoztató karanténos feliratokkal díszített pólókat is árulnak. Egy „Piszok mázlista vagy, hogy velem lehetsz összezárva” feliratos lett a nyerő nálam ebben a kategóriában. De gyakorlatilag minden alkalomra és témakörben találhatunk megfelelő pólót. Többek között van karácsonyos, szülinapos, macskás-kutyás, különböző hobbikhoz kapcsolódó, pároknak és gamereknek készült is. Azonnal be is tettem a kosárba az amerikai foci rajongó férjemnek egy szürke „Ha az amerikai foci könnyű lenne, egyszerűen csak focinak hívnák” feliratos pólót. Miután 5 percig röhögött rajta, fel is vette a következő haveros meccsnézésre, ahol mindenki azt kérdezgette, honnan szerezte a pólóját.

De most vissza a szakembernek szánt pólóhoz. A vegán menüpontot könnyű volt megtalálni az oldalon, a „Friends not food” klasszikus mottó is hamar meglett, a sötétkék szín sem volt kérdés, viszont a méretnél elakadtam. Tippem volt a méretre, méretcserét is vállal a LOLmarkt.hu, ilyenkor a futár csak hozza a megfelelő méretű pólót és elviszi a nem megfelelőt, de mégis kellemetlen, ha egy ajándéknál a csere az ajándékozott költsége. Szerencsére a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop mindenre gondolt és rendeléskor plussz 190 Ft-ért köthettem méretbiztosítást. Vagyis az ajándékozottnak akkor sem kell csomagköltséget fizetnie, ha méretcsere lenne szükséges. Ez így máris szuperül hangzik!

Nagyon szórakoztató az oldal, hosszasan bolyongtam még rajta és végül több dologra is elcsábultam. Vettem egy emojikkal díszített kék szájmaszkot az unokahúgomnak, mert szegény már nagyon utálja a maszkozást, hátha, ezt szívesebben viseli majd… Magamnak pedig egy rózsaszín pólót választottam a következő felirattal „Én egy csodálatos férj büszke felesége vagyok. Igen, ezt a pólót is tőle kaptam” felirattal és már fizettem is a kosaram. Egy-két napon belül meg is hozta a GLS futár a rendelésem. A pólók szuperül néznek ki és az alapanyag is jó minőségű, finom tapintású. Majd csak a mosás-vasalásnál kell odafigyelnem, hogy sokáig szép maradjon a felirat.

Óriási sikert arattak a pólók minden megajándékozottnál, azt hiszem, Karácsonykor ismét visszatérek és zoknik helyett vicces pólókat és pulcsikat kap tőlem a rokonság. Remélem, hogy addigra a szájmaszkokat már végleg elfelejthetjük…. Magamnak már ki is néztem Karácsonyra egy kapucnis rénszarvasos pólót, a férjemnek pedig egy „Te mondd, hogy boldog Karácsonyt, a te hangod mélyebb” feliratú pólót, mert még mindig imádja a Bud Spencer és Terence Hill filmeket.