A barátnőmmel eddig kávéztunk, most már új közös hobbink van

Még az egyetemen szoktam rá a kávézásra, de akkor aztán nagyon. Az ország egyik legjobb egyetemén tanultam, ahol nagyon kemények voltak a vizsgák. 2-en voltunk a kollégiumban egy szobában, de a fürdőszobát a másik szoba két lakójával együtt használtuk. Végül egyszer úgy döntöttünk, hogy az ösztöndíjunkat négyen összedobjuk egy kávéfőzőre. Ez mindenki számára nagyban megkönnyítette a késő esti tanulást, meg olcsóbbá is tette, hogy hódolhassunk kedvenc szenvedélyünknek, de persze a kávézás szociális tevékenység is. A kávéházak látogatása többnyire sokkal kellemesebb élmény és sokkal inkább szól a kikapcsolódásról.

Szerencsére az egyik barátnőm szintén a városban maradt, vele azóta is rendszeresen megiszunk időnként egy-egy kávét, ez már évek óta így megy. A kávé fogyasztása amellett, hogy élénkít, ilyenkor sokat segít a stressz levezetésében, akkor pedig még inkább, amikor előjönnek a régi, kellemes emlékek is. Bár stresszes a munkája, a barátnőm eddig még sosem mondott nemet a kávémeghívásomra. Mindig előre egyeztettük az időpontot cseten, és meg is valósult a találkozó. Mostanában viszont elérhetetlenné vált. Mikor kérdeztem, hogy miért, ezt küldte: https://www.pipereporta.hu/sct/632178/Illatok-aromak.

Kiderült, hogy már régóta nagyon szeretett volna egy új hobbit, főleg mióta az anyósa hozzájuk költözött és többet vigyáz a gyerekekre. Ezért elkezdett gyertyákat készíteni. A megfelelő alapanyagok beszerzése okozott neki némi fejtörést, de egy tapasztaltabb kreatív alkotó, akit egy ilyen témájú internetes csoportban ismert meg, a pipereporta.hu oldalt ajánlotta neki. Azt mondta, ő már évek óta csakis innen rendel, mivel teljesen megbízható a cég, jó minőségűek a termékek, és bőven van választék mindenből. A blogban pedig még inspirációt és érdekességeket is találhatunk, hogy tovább tudjunk haladni kreatív ötleteink kialakításában.

Kíváncsiságból én is rákattintottam a https://www.pipereporta.hu/sct/632178/Illatok-aromak linkre, és megtekintettem az ottani kínálatot. Imádom a parfümöket, ezért nagyon örültem, amikor azt olvastam a pipereporta.hu honlapján, hogy ezek nem csupán gyertyák, hanem kozmetikumok készítésénél is felhasználhatóak. Ki tudja, talán nekem is bele kellene vágnom valamilyen kreatív tevékenységbe?

Végül is miért is ne? Gondoltam, kíváncsiságból rendelek pár illatolajat, hogy lássam, melyik tetszik, aztán majd eldöntöm, hogy mit mivel lehet kombinálni, illetve milyen módon lehetne felhasználni. Az egyik illat pont hasonlít a férjem kedvenc parfümére, de a hozzá tartozó tusfürdőt mindig elfelejti megvenni. Hát most majd én elkészítem neki!

Meg is néztem, hogy hogyan működik a rendelés az oldalon. Van egy boltjuk Budapest 20. kerületében, ahol akár személyesen is át tudjuk venni a korábban leadott és addigra már összekészített megrendelésünket. A pipereporta.hu oldalon a pontos nyitvatartási időkről is tudunk tájékozódni. Akinek az nem esik útba, futárszolgálatos és csomagautomatás kiszállítási mód közül választhat, hogy a neki leginkább kényelmes helyen vehesse át megrendelését. Ezeknek a szolgáltatásoknak van ugyan némi plusz költségük, a pipereporta.hu pontosan tájékoztat bennünket ezekről, illetve azt is leírják, hogy melyik esetben éri meg jobban bankkártyával fizetni, mint készpénzzel. Ugyanakkor a választott átvételi mód tekintetében ebben is rugalmasak tudnak lenni ügyfeleik igényeinek megfelelően.

Miután sikerült a termékeket, illetve a fizetési és szállítási adatokat kiválasztanom a pipereporta.hu oldalon, le is adtam a megrendelésem. Most már egészen biztosan lesz közös téma a barátnőmmel, addig nem is szeretném lefoglalni az asztalt a kávézóban, míg meg nem jönnek az új, illatos termékeim. Addig pedig megnézem az oktatóvideókat a weblapon, mivel szappan készítéséhez nagyon hasznosak!