mailJURAKAVEGEPEK@GMAIL.COM       phone+36 70 770 6770

Jura kávéfőző, Jura kávégép

Bemutatóterem: Budapest, XI.kerület, Fehérvári út 120

Kávégépeinket személyesen is megtekintheti bemutatótermünkben, ahol a kávéfőzők mellett megfelelő minőségű szemes kávékat, kiegészítő termékeket és karbantartó anyagokat is biztosítunk ügyfeleink részére.

Nyitva tartás: Hétköznap 09-13-ig 14-18-ig, szombaton 09-13-ig

Kapcsolat

Imecs Róbert


jurakavegepek@gmail.com

tel.: +36 70 770 6770

 

Bemutatóterem

Budapest XI. kerület
Fehérvári u. 120.

Nyitvatartás

Nyitvatartás:

Hétköznap: 09-13-ig 14-18-ig

Szombaton: 09-13-ig

Kínálatunk

Kévéfőző blog

Miért érdemes otthonra is kávégépet vásárolni?

A kávézók népszerűségét vitathatatlanul a minőségi, selymes ízvilágú kávék alapozzák meg. Ezt nem csak a magas színvonalat képviselő kávészemek adják meg, hanem a főzéshez használt kávégépek is. A jó hír az, hogy manapság már nem kell elmenni a kávézókig ahhoz, hogy a hétköznapokban is élvezhesse az energiával teli, forró italok ízét, hiszen már otthonába is vásárolhat kávégépet!

Bővebben ...

Presszó kávéfőzővel otthonunkba költözik a kávézó

Régen, ha inni szerettünk volna egy finom presszót, el kellett gondolkodnunk azon, hogy vajon melyik kávézót válasszuk? Manapság, azonban hála a presszó kávéfőzőnek otthonunkba varázsolhatjuk a hamisíthatatlan fekete élvezetének minden egyes pillanatát. Nem kell többet teraszokon a helyek után szaladgálnunk, vagy éppen száraz kekszet ropogtatva a kikapott kávé minőségén bosszankodnunk. A saját kezünkbe vehetjük az irányítást, közvetlen környezetünkben, ahol a maximális kényelem, komfort adott, és szerkezetünk profizmusának köszönhetően a minőség sem lehet kérdéses. Ne lepődjünk meg azon, ha amikor ismerőseink tudomást szereznek a presszó kávéfőzőnkről azonnal bejelentkeznek hozzánk. A finom kávénak, a mennyei pörkölésnek, a kávészemek illatának, és a végeredmény zamatának olyan vonzereje van, ami szinte mágiával felér. Bővebben ...

Krups kávéfőző, odapörköl a minőségnek

A Krups kávéfőző örökös választásnak bizonyul, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy egyszer kell beruházni rá, onnantól fogva minden igényünket, elvárásunkat maradéktalanul kiszolgálja. A kávézás élményét nagyban meghatározza, hogy milyen gépet választunk az elkészítéshez. Rengeteg funkció áll ma már a rajongók rendelkezésére. Ha valaki szereti a rituálékat, a szokásokat, az apró mozdulatokat, akkor kevésbé önműködő rendszer alkalmazásával kiélheti ilyen jellegű vágyait, míg az automatizált alternatívák kedvelői néhány gombnyomás után már szürcsölhetik is feketéjüket. Bővebben ...

Kávégép választási dilemma

Az optimális kávégép kiválasztása egyáltalán nem könnyű feladat. Ám, ha összeszedjük, azokat a feltételeket, amiknek meg kell feleljen a kiszemelt termék, akkor mindjárt közelebb kerülünk a célhoz. Az első, és legfontosabb kérdés nem az ár, hanem a felhasználás minősége. Hogy ez mit jelent? Nos, egészen más alapokon nyugszik egy olyan ember kávéfőzése, aki kávérajongó, aki magát, az elkészítési rituálét élvezi, és aki extra, különleges variánsokat is sűrűn, szívesen kipróbál, mint aki reggelente lefőzi a jól megérdemelt feketéjét, lehetőleg automatizált módon, és elkortyolgatva azt, indítja a napot. Bővebben ...

Használt automata kávéfőző, a tökéletes megoldás

Az emberek többsége, ha meghallja, hogy használt automata kávéfőző megijed. Használt elektronikai eszközt vásárolni? Nem biztonságos, inkább nem! Valószínűleg, akik így vélekednek még nem jártak áruházunkban, ahol megannyi, kiváló állapotban lévő termék várja, hogy újra kezelésbe vegyék őket. A vadonatúj eszközök a legtöbbször határozottan borsos áron kaphatók. Ez olyannyira igaz, hogy a legtöbben nem is tudják megfizetni álmaik gépét, mert egyszerűen túl megy azon a határon, ami még kigazdálkodható. Aki a kávézás rabja, vagy egyszerűen csak szereti a fekete ízét, az nem tud, és nem is akar egyik percről a másikra lemondani erről a szenvedélyről. De valójában miért is kéne? Bővebben ...

Szemes kávéfőző szemfüles kávéőrülteknek!

A szemes kávéfőző előnyeit napestig lehetne sorolni. Aki kávérajongó azért ragaszkodik ehhez a variánshoz, aki pedig csak egyszerű ízélvező azért nem hajlandó más minőség mellett dönteni. A különbség persze azonnal észrevehető, más típusú kávégépek esetén. Egy korty, néhány illat-szippantás árulkodó lehet. Még azoknak is sokat mondanak ezek a jellemvonások, akik tényleg csak hétköznapi kávé szürcsölgetők. Hiába, az íz így is, úgy is főszerepet játszik, s azok, akik a kávét valóban a karakteréért isszák, bizony határozottan ragaszkodnak a szemes kávéfőző megbízható garanciájához.

Bővebben ...

Elérhetőségeink

Jura Kávégépek
Telefon: +36 70 770 6770
E-mail: jurakavegepek@gmail.com
Bemutatótermünk: 1116 Budapest, Fehérvári u. 120.

Új jura kávégépek 2 év garanciával, raktárkészletről.

Jura A1 fehér (piano white) kávégép

Jura A1 fehér (piano white) új kávégép
Ár: 179 528 Ft + ÁFA (228 000 Ft)
Típus: Eszpresszó kávéfőző

Erőteljes formák, elegancia, egyszerűség és kifogástalan kávé, ráadásul kis helyen. Ezek az A1-es készülék jellemzői röviden.A keskeny egy csészés készülék mindent tud, amivel egy hagyományos kávét imádó szívet meg lehet dobbantani.

Bővebben ...

Jura A1 fekete (piano black) kávégép

Jura A1 fekete (piano black) új kávégép
Ár: 179 528 Ft + ÁFA (228 000 Ft)
Típus: Eszpresszó kávéfőző

Az A1-es a JURA egyik klasszikus készülékcsaládjának, az A-sorozatnak a külső jegyeit örökölte: kis méret, lekerekített frontoldal, egyszerű vezérlés, piktogrammos kijelző és tökéletes minőségű Espresso.

Bővebben ...

Jura Impressa C60 fekete (piano black) kávégép

Jura Impressa C60 fekete (piano black) új kávégép
Ár: 204 724 Ft + ÁFA (260 000 Ft)
Típus: Eszpresszó kávéfőző

Az előd C5-ös készülék jól átgondolt Rotary Switch forgókapcsolós, szimbólumos kiválasztási rendszere került továbbfejlesztésre az IMPRESSA C60 készüléknél, amely immáron szöveges kijelzővel, érintőgombos vezérlővel, nagy teljesítményű rozsdamentes acél őrlőfejjel kínálja a márkától elvárható kávéházi élményt.

Bővebben ...

Jura Impressa C65 kávégép

Jura Impressa C65 új kávégép
Ár: 228 346 Ft + ÁFA (290 000 Ft)
Típus: Eszpresszó kávéfőző

Letisztult formák, színek, megbízható minőség a legújabb technológiával kombinálva. Ez jellemzi az IMPRESSA C65-ös készüléket. A készülékbe forradalmasított őrlőfej az eddiginél kétszer gyorsabban őrli a babkávét, így lesz friss, finom kiváló minőségű kávénk.

Bővebben ...

Jura E60 fekete (piano black) kávégép

Jura E60 fekete (piano black) új kávégép
Ár: 236 220 Ft + ÁFA (300 000 Ft Ft)
Típus: Eszpresszó kávéfőző

Az E6-os a JURA egyik klasszikus készülékcsaládjának, az E-sorozatnak a külső jegyeit örökölte: kis méret, lekerekített frontoldal, középre koncentrált, egyszerű vezérlés, amelyet a legújabb TFT-kijelző tesz teljessé.

Bővebben ...

Jura E6 kávégép

Jura E6 új kávégép
Ár: 267 717 Ft + ÁFA (340 000 Ft)
Típus: Eszpresszó kávéfőző

Az E sorozat forradalmasította a kávéélmény fogalmát. A JURA az alapoktól kezdve tökéletesítette a főzési folyamatot. Az újonnan fejlesztett ‘Pulse Extraction Process” (P.E.P.®) funkciónak köszönhetően a forró víz rövid időközönként folyik át a darált kávén, így garantált a friss, és tökéletesen aromadús Ristretto és Espresso.

Bővebben ...

Jura E80 kávégép

Jura E80 új kávégép
Ár: 275 583 Ft + ÁFA (349 990 Ft)
Típus: Eszpresszó kávéfőző

Az E8-as a JURA egyik klasszikus készülékcsaládjának, az E-sorozatnak a külső jegyeit örökölte: kis méret, lekerekített frontoldal, középre koncentrált, egyszerű vezérlés, amelyet a legújabb TFT-kijelző tesz teljessé.

Bővebben ...

Jura ENA Micro 90 OTC kávégép

Jura ENA Micro 90 OTC új kávégép
Ár: 275 591 Ft + ÁFA (350 000 Ft)
Típus: Eszpresszó kávéfőző

A modern egycsészés automata kávéfőzők világában egy új világot teremt a kisméretű Micro90 a sokféle beprogramozott kávékülönlegességével, intuitív működésével és természetesen a tökéletes minőségű kávéval.

Bővebben ...

Jura E8 kávégép

Jura E8 új kávégép
Ár: 314 960 Ft + ÁFA (400 000 Ft)
Típus: Eszpresszó kávéfőző

A forradalmi technológiai újításoknak köszönhetően a csésze mozgatása nélkül, egyetlen gombnyomással elérhetőek a megálmodott kávékülönlegességek. A One-Touch-Cappuccino funkciónak köszönhetően az eddiginél is gyorsabban és egyszerűbben terem a poharunkba a Latte Macchiato, a Cappuccino vagy akár a Flat White.

Bővebben ...

Jura WE6 kávégép

Jura WE6 új kávégép
Ár: 353 543 Ft + ÁFA (449 000 Ft)
Típus: Eszpresszó kávéfőző

Biztosítson vásárlóinak, dolgozóinak vagy vendégeinek tökéletes kávét és garantált a nyugodt, barátságos és termelékeny környezet. A kávé serkenti az agyat és a kreativitást. Így minden munkahelyen szükség lenne rá. Az új WE6 modell a szakértője a klasszikusok elkészítésének: Ristretto, Espresso vagy Hosszú kávé.

Bővebben ...

Jura WE8 kávégép

Jura WE8 új kávégép
Ár: 507 874 Ft + ÁFA (645 000 Ft)
Típus: Eszpresszó kávéfőző

Biztosítson vásárlóinak, dolgozóinak vagy vendégeinek tökéletes kávét és garantált a nyugodt, barátságos és termelékeny környezet. Aki értékeli az élet nyújtotta örömöket, imádni fogja a WE8 különleges kávéit és esztétikumát is.

Bővebben ...

Jura J6 ezüst (Brillant Silver) kávégép

Jura J6 ezüst (Brillant Silver) új kávégép
Ár: 472 441 Ft + ÁFA (600 000 Ft)
Típus: Darálós elektromos automata kávéfőző

Világújdonság: a P.E.P.©: A JURA forradalmasított főzőegysége az eddigi legteljesebb Espresso élményt nyújtja! A Pulse Extraction Process (P.E.P.©) technológiás főzőegység gyors hullámokban engedi a vizet a kávéra. Így készíthetünk minden eddiginél jobb, barista minőségű kávét.

Bővebben ...

Jura J6 fehér (piano white) kávégép

Jura J6 fehér (piano white) új kávégép
Ár: 488 189 Ft + ÁFA (620 000 Ft)
Típus: Darálós elektromos automata kávéfőző

A J6 kétségtelenül kifejezi a jó ízlést. A tökéletes és sokoldalú formatervezés, a jól megválasztott anyagok minden környezetben eleganciát sugallnak. A kávékülönlegességek széles körű választéka magas minőségben elérhető, a legmodernebb technológiáknak köszönhetően.

Bővebben ...

Jura X6 kávégép

Jura X6 új kávégép
Ár: 660 000 Ft + ÁFA (838 200 Ft)
Típus: Darálós elektromos automata kávéfőző

Ha csak feketekávéra és két különböző hőmérsékletű teavízre van szüksége, az X6 a tökéletes megoldás Önnek. Könnyen kezelhető, ez leginkább akkor fontos, ha a dolgozóknak és a vendégeknek saját magukat kell kiszolgálniuk.

Bővebben ...

Jura Z6 kávégép

Jura Z6 új kávégép
Ár: 606 299 Ft + ÁFA (770 000 Ft)
Típus: Darálós elektromos automata kávéfőző

A Z6-os készülékkel a JURA új utakra lépett, és magasabbra emelte az eddig is nívós színvonalat. Az igényesség már az első pillanatban felfedezhető: oldalvázai 3 milliméteres masszív aluminiumból készültek.

Bővebben ...

Jura Impressa XS9 Classic kávégép

Jura Impressa XS9 Classic új kávégép
Ár: 606 299 Ft + ÁFA (770 000 Ft)
Típus: Darálós elektromos automata kávéfőző

Manapság már nemcsak az Espressora vagy a Hosszú kávéra gondolnak az emberek, ha kávét akarnak inni, hanem olyan kávékülönlegességekre is, mint a Latte Macchiato vagy a Cappuccino.

Bővebben ...

Jura x8 kávégép

Jura x8 új kávégép
Ár: 800 000 Ft + ÁFA (1 016 000 Ft)
Típus: Darálós elektromos automata kávéfőző

Az X8 hihetetlenül sokoldalú: a kávékülönlegességek teljes skálája elkészíthető vele – legyen szó tejjel vagy tejhabbal készített italról vagy sima feketekávéról. A tea szerelmeseinek pedig két különböző hőmérsékletű teavizet készít.

Bővebben ...

Jura Giga X3c Proffessional kávégép

Jura Giga X3c Proffessional új kávégép
Ár: 1 653 543 Ft + ÁFA (2 100 000 Ft)
Típus: Darálós elektromos automata kávéfőző

Az új GIGA X3C Profi kávéfőzőgépben minden megvan ahhoz, hogy kiszolgálja egy nagylétszámú iroda igényeit is. 31 féle programozható kávéspecialitás készíthető vele és további 12 barista recept érhető el egyetlen gombnyomással, többek között a manapság divatos Flat White.

Bővebben ...

Jura Giga X8 Proffessional kávégép

Jura Giga X8 Proffessional új kávégép
Ár: 1 811 024 Ft + ÁFA (2 300 000 Ft)
Típus: Darálós elektromos automata kávéfőző

A nagyteljesítményű GIGA X8 Professional készülék extra gyors funkcióval rendelkezik, ennek köszönhetően rekordidő alatt főzheti le a kávéját. A megfelelően kivonatolt kávé forró vízzel keveredik a gépben a plusz összekötőnek köszönhetően. Minden íz megmarad a folyamat során.

Bővebben ...

Jura GIGA X3 Professional kávégép

Jura GIGA X3 Professional új kávégép
Ár: 1 748 031 Ft + ÁFA (2 220 000 Ft)
Típus: Darálós elektromos automata kávéfőző

Az új GIGA X3 Profi kávéfőzőgépben minden megvan ahhoz, hogy kiszolgálja egy nagylétszámú iroda igényeit is. 31 féle programozható kávéspecialitás készíthető vele és további 12 barista recept érhető el egyetlen gombnyomással, többek között a manapság divatos Flat White.

Bővebben ...

Jura Giga X8c Proffessional kávégép

Jura Giga X8c Proffessional új kávégép
Ár: 1 800 000 Ft + ÁFA (2 286 000 Ft)
Típus: Darálós elektromos automata kávéfőző

A nagyteljesítményű GIGA X8c Professional készülék extra gyors funkcióval rendelkezik, ennek köszönhetően rekordidő alatt főzheti le a kávéját. A megfelelően kivonatolt kávé forró vízzel keveredik a gépben a plusz összekötőnek köszönhetően. Minden íz megmarad a folyamat során.

Bővebben ...

HASZNÁLT FELÚJÍTOTT
KÁVÉGÉPEK ÉRTÉKESÍTÉSE

Részletek >>

ÚJ KÁVÉGÉPEK
ÉRTÉKESÍTÉSE

Részletek >>

KÁVÉGÉPEK
SZERVIZELÉSE

Részletek >>