mailJURAKAVEGEPEK@GMAIL.COM       phone+36 70 770 6770

Jura kávéfőző, Jura kávégép

Bemutatóterem: Budapest, XI.kerület, Fehérvári út 120

Kávégépeinket személyesen is megtekintheti bemutatótermünkben, ahol a kávéfőzők mellett megfelelő minőségű szemes kávékat, kiegészítő termékeket és karbantartó anyagokat is biztosítunk ügyfeleink részére.

Nyitva tartás: Hétköznap 09-13-ig 14-18-ig, szombaton 09-13-ig

Kapcsolat

Imecs Róbert


jurakavegepek@gmail.com

tel.: +36 70 770 6770

 

Bemutatóterem

Budapest XI. kerület
Fehérvári u. 120.

Nyitvatartás

Nyitvatartás:

Hétköznap: 09-13-ig 14-18-ig

Szombaton: 09-13-ig

Kínálatunk

Kévéfőző blog

Miért érdemes otthonra is kávégépet vásárolni?

A kávézók népszerűségét vitathatatlanul a minőségi, selymes ízvilágú kávék alapozzák meg. Ezt nem csak a magas színvonalat képviselő kávészemek adják meg, hanem a főzéshez használt kávégépek is. A jó hír az, hogy manapság már nem kell elmenni a kávézókig ahhoz, hogy a hétköznapokban is élvezhesse az energiával teli, forró italok ízét, hiszen már otthonába is vásárolhat kávégépet!

Bővebben ...

Presszó kávéfőzővel otthonunkba költözik a kávézó

Régen, ha inni szerettünk volna egy finom presszót, el kellett gondolkodnunk azon, hogy vajon melyik kávézót válasszuk? Manapság, azonban hála a presszó kávéfőzőnek otthonunkba varázsolhatjuk a hamisíthatatlan fekete élvezetének minden egyes pillanatát. Nem kell többet teraszokon a helyek után szaladgálnunk, vagy éppen száraz kekszet ropogtatva a kikapott kávé minőségén bosszankodnunk. A saját kezünkbe vehetjük az irányítást, közvetlen környezetünkben, ahol a maximális kényelem, komfort adott, és szerkezetünk profizmusának köszönhetően a minőség sem lehet kérdéses. Ne lepődjünk meg azon, ha amikor ismerőseink tudomást szereznek a presszó kávéfőzőnkről azonnal bejelentkeznek hozzánk. A finom kávénak, a mennyei pörkölésnek, a kávészemek illatának, és a végeredmény zamatának olyan vonzereje van, ami szinte mágiával felér. Bővebben ...

Krups kávéfőző, odapörköl a minőségnek

A Krups kávéfőző örökös választásnak bizonyul, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy egyszer kell beruházni rá, onnantól fogva minden igényünket, elvárásunkat maradéktalanul kiszolgálja. A kávézás élményét nagyban meghatározza, hogy milyen gépet választunk az elkészítéshez. Rengeteg funkció áll ma már a rajongók rendelkezésére. Ha valaki szereti a rituálékat, a szokásokat, az apró mozdulatokat, akkor kevésbé önműködő rendszer alkalmazásával kiélheti ilyen jellegű vágyait, míg az automatizált alternatívák kedvelői néhány gombnyomás után már szürcsölhetik is feketéjüket. Bővebben ...

Kávégép választási dilemma

Az optimális kávégép kiválasztása egyáltalán nem könnyű feladat. Ám, ha összeszedjük, azokat a feltételeket, amiknek meg kell feleljen a kiszemelt termék, akkor mindjárt közelebb kerülünk a célhoz. Az első, és legfontosabb kérdés nem az ár, hanem a felhasználás minősége. Hogy ez mit jelent? Nos, egészen más alapokon nyugszik egy olyan ember kávéfőzése, aki kávérajongó, aki magát, az elkészítési rituálét élvezi, és aki extra, különleges variánsokat is sűrűn, szívesen kipróbál, mint aki reggelente lefőzi a jól megérdemelt feketéjét, lehetőleg automatizált módon, és elkortyolgatva azt, indítja a napot. Bővebben ...

Használt automata kávéfőző, a tökéletes megoldás

Az emberek többsége, ha meghallja, hogy használt automata kávéfőző megijed. Használt elektronikai eszközt vásárolni? Nem biztonságos, inkább nem! Valószínűleg, akik így vélekednek még nem jártak áruházunkban, ahol megannyi, kiváló állapotban lévő termék várja, hogy újra kezelésbe vegyék őket. A vadonatúj eszközök a legtöbbször határozottan borsos áron kaphatók. Ez olyannyira igaz, hogy a legtöbben nem is tudják megfizetni álmaik gépét, mert egyszerűen túl megy azon a határon, ami még kigazdálkodható. Aki a kávézás rabja, vagy egyszerűen csak szereti a fekete ízét, az nem tud, és nem is akar egyik percről a másikra lemondani erről a szenvedélyről. De valójában miért is kéne? Bővebben ...

Szemes kávéfőző szemfüles kávéőrülteknek!

A szemes kávéfőző előnyeit napestig lehetne sorolni. Aki kávérajongó azért ragaszkodik ehhez a variánshoz, aki pedig csak egyszerű ízélvező azért nem hajlandó más minőség mellett dönteni. A különbség persze azonnal észrevehető, más típusú kávégépek esetén. Egy korty, néhány illat-szippantás árulkodó lehet. Még azoknak is sokat mondanak ezek a jellemvonások, akik tényleg csak hétköznapi kávé szürcsölgetők. Hiába, az íz így is, úgy is főszerepet játszik, s azok, akik a kávét valóban a karakteréért isszák, bizony határozottan ragaszkodnak a szemes kávéfőző megbízható garanciájához.

Bővebben ...

Elérhetőségeink

Jura Kávégépek
Telefon: +36 70 770 6770
E-mail: jurakavegepek@gmail.com
Bemutatótermünk: 1116 Budapest, Fehérvári u. 120.

Pacificaffé szemes kávék és kiegészítő termékek

Magyar kávépörkölő manufaktúránkat családi vállalkozásként működtetjük. A zöld kávé pörkölését hagyományos dobpörkölővel és léghűtéssel végezzük, a készterméket pneumatikus destoner-rel válogatjuk, valamint kézzel csomagoljuk.

A Pacificaffé egy mozaik szó, jelentése a kávé szelíd íz harmóniájában rejlik. Világszerte szeretik a megfelelő minőségű szemes illetve őrölt kávét, és e szenvedélyt minden egyes keverékben megtalálhatunk. Csak olyan keverékeket ajánlunk, amelyekben visszaköszön a gyártó cég tudása és tapasztalata. A kávéfajtákat minőség alapján válogatjuk meg,  legyen szó egy pörköléséről, vagy keverékek  létrehozásáról. Kizárólag a világ legfinomabb kávébabjainak felhasználásával készül el az Ön kávéjának pörkölése. Garantált, hogy amikor kinyitja a csomagolást, a kávé friss és ízletes lesz.  Segítünk Önnek összeállítani az igényeinek leginkább megfelelő keveréket. Legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy minden alkalomra a leginkább megfelelő kávékeverékkel tudjunk szolgálni.

Pacificaffe Lagos Silk

Ár: 2 441 Ft + ÁFA (3 100 Ft)

Tömeg 1kg/db

pacificcaffe lagos silk

 

 

 

 

Összetétele: 20% Arabica - 80% Robusta keverék

La Piazza

Ár: 3 929 Ft + ÁFA (4 990 Ft)

Tömeg 1kg/db

pacificcaffe lapiazzaKözepes, közel egységes pörkölés, de azért előfordul egy-két világosabb, és sötétebb szem is. A frisseségre nem lehet panasz, mivel hazai pörkölésű termékről van szó, így az alapból adott. A legjobb eredmény elérése érdekében érdemes átlagos őrlési beállításokkal probálkozni, és nagyjából a tankönyvi 25 másodperces lefolyásra törekedni, mert ennek a kávénak nem tesz jót a lassú, csöpögős elkészítés. Hőfok tekintetetében is az átlagos, vagy az alatti tartományt érdemes megcélozni, mert magasabb hőfokon meg lehet égetni, és akkor előjönnek a kesernyés ízek. A lefolyás szép, a krém vastagon ereszkedik a csészébe, és szépen mintázódik. A cukrot süppedősen nyeli el, kitart a fogyasztás végéig, a csésze falát megfesteve. Étcsokoládés, kakaós, mandulás, mogyorós ízjegyek, egy kis fűszerességgel kombinálva. Testességére sem lehet panasz, a kevés robuszta jótékony hatásának köszönhetően, amely valószínűleg igen jó minőségű, mert egyáltalán nem lehet kiérezni a kávéban. Koffein tartalma nem túl magas, így akár az erre érzékenyek kivételével még délután is bátran elkészíthető. Leginkább eszpresszónak, risztrettónak ajánljuk, de tejes italban is hozza az elvárható szintet. 

Pacificaffe 100% Arabica

Ár: 4 331 Ft + ÁFA (5 500 Ft)

Tömeg 1kg/db

pacificcaffe arabica

 

 

 

 

Összetétele: 100% Arabica szemes kávé

Pacificaffe Rome Espresso

Ár: 2 913 Ft + ÁFA (3 700 Ft)

Tömeg 1kg/db

pacificcaffe rome

35% Arabica 65% Robusta.

Ízében visszafogottan kakaós-étcsokoládés ízvilágot hordoz, amit jól egészítenek ki marcipános aromák. Pörköltmagvas jegyek mellett malátás ízek is gazdagítanak. Testes, utóíze hosszan tart. A krém vastag, lefolyása sűrű. A cukrot tökéletesen tartja, kitart a fogyasztás végéig. Nagyszerű választás lehet reggeli ébresztő eszpreszónak, risztrettónak, de kellemes cappuccinónak fogyasztva is. 

Pacificaffe koffeinmentes

Ár: 4 488 Ft + ÁFA (5 700 Ft)

Tömeg 1kg/db

pacificcaffe koffeinmentes

 

 

Kiváló minőségű mosott koffeinmentes Costa Rica Arabica.Izében teljes értékű kávé ízvilágot hordoz, kakaós, marcipános vonalat szépen kiegészíti a gyümölcsösség.Eszpresszónak és tejes italok alapjának is nagyszerű.

Pacificaffe PIN-UP Espresso

Ár: 3 929 Ft + ÁFA (4 990 Ft)

Tömeg 1kg/db

pacificcaffe pinup

Összetétele: 80% Arabica - 20% Robusta kávé keverék

A krém vastag, mogyoró árnyalatú mintázódásra hajlamos, olajossága közepes, a cukrot tartja, megvan a klasszikus krémgyűrű, keverésre záródik, fogyasztás végéig kitart. Ízében visszafogottan gyümölcsös, amit jól egészítenek ki a kakaós, karamellás aromák. Szilva, valamint virágos jelleget hordoz. A citrusos, kakaós, arabikás fűszeres jegyek mellett pörkölt mogyorós grillázsos, keserű mandulás és nagyon visszafogott mokkás ízek is felfedezhetőek. A kávé saját édessége gyenge, így egy kevés cukor további aromákat nyit meg, anélkül hogy émelyítővé válna. Espresszónak vagy risztrettónak ajánljuk.

HASZNÁLT FELÚJÍTOTT
KÁVÉGÉPEK ÉRTÉKESÍTÉSE

Részletek >>

ÚJ KÁVÉGÉPEK
ÉRTÉKESÍTÉSE

Részletek >>

KÁVÉGÉPEK
SZERVIZELÉSE

Részletek >>