mailJURAKAVEGEPEK@GMAIL.COM       phone+36 70 770 6770

Jura kávéfőző, Jura kávégép

Bemutatóterem: Budapest, XI.kerület, Fehérvári út 120

Kávégépeinket személyesen is megtekintheti bemutatótermünkben, ahol a kávéfőzők mellett megfelelő minőségű szemes kávékat, kiegészítő termékeket és karbantartó anyagokat is biztosítunk ügyfeleink részére.

Nyitva tartás: Hétköznap 09-13-ig 14-18-ig, szombaton 09-13-ig

Kapcsolat

Imecs Róbert


jurakavegepek@gmail.com

tel.: +36 70 770 6770

 

Bemutatóterem

Budapest XI. kerület
Fehérvári u. 120.

Nyitvatartás

Nyitvatartás:

Hétköznap: 09-13-ig 14-18-ig

Szombaton: 09-13-ig

Kínálatunk

Kévéfőző blog

Miért érdemes otthonra is kávégépet vásárolni?

A kávézók népszerűségét vitathatatlanul a minőségi, selymes ízvilágú kávék alapozzák meg. Ezt nem csak a magas színvonalat képviselő kávészemek adják meg, hanem a főzéshez használt kávégépek is. A jó hír az, hogy manapság már nem kell elmenni a kávézókig ahhoz, hogy a hétköznapokban is élvezhesse az energiával teli, forró italok ízét, hiszen már otthonába is vásárolhat kávégépet!

Bővebben ...

Presszó kávéfőzővel otthonunkba költözik a kávézó

Régen, ha inni szerettünk volna egy finom presszót, el kellett gondolkodnunk azon, hogy vajon melyik kávézót válasszuk? Manapság, azonban hála a presszó kávéfőzőnek otthonunkba varázsolhatjuk a hamisíthatatlan fekete élvezetének minden egyes pillanatát. Nem kell többet teraszokon a helyek után szaladgálnunk, vagy éppen száraz kekszet ropogtatva a kikapott kávé minőségén bosszankodnunk. A saját kezünkbe vehetjük az irányítást, közvetlen környezetünkben, ahol a maximális kényelem, komfort adott, és szerkezetünk profizmusának köszönhetően a minőség sem lehet kérdéses. Ne lepődjünk meg azon, ha amikor ismerőseink tudomást szereznek a presszó kávéfőzőnkről azonnal bejelentkeznek hozzánk. A finom kávénak, a mennyei pörkölésnek, a kávészemek illatának, és a végeredmény zamatának olyan vonzereje van, ami szinte mágiával felér. Bővebben ...

Krups kávéfőző, odapörköl a minőségnek

A Krups kávéfőző örökös választásnak bizonyul, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy egyszer kell beruházni rá, onnantól fogva minden igényünket, elvárásunkat maradéktalanul kiszolgálja. A kávézás élményét nagyban meghatározza, hogy milyen gépet választunk az elkészítéshez. Rengeteg funkció áll ma már a rajongók rendelkezésére. Ha valaki szereti a rituálékat, a szokásokat, az apró mozdulatokat, akkor kevésbé önműködő rendszer alkalmazásával kiélheti ilyen jellegű vágyait, míg az automatizált alternatívák kedvelői néhány gombnyomás után már szürcsölhetik is feketéjüket. Bővebben ...

Kávégép választási dilemma

Az optimális kávégép kiválasztása egyáltalán nem könnyű feladat. Ám, ha összeszedjük, azokat a feltételeket, amiknek meg kell feleljen a kiszemelt termék, akkor mindjárt közelebb kerülünk a célhoz. Az első, és legfontosabb kérdés nem az ár, hanem a felhasználás minősége. Hogy ez mit jelent? Nos, egészen más alapokon nyugszik egy olyan ember kávéfőzése, aki kávérajongó, aki magát, az elkészítési rituálét élvezi, és aki extra, különleges variánsokat is sűrűn, szívesen kipróbál, mint aki reggelente lefőzi a jól megérdemelt feketéjét, lehetőleg automatizált módon, és elkortyolgatva azt, indítja a napot. Bővebben ...

Használt automata kávéfőző, a tökéletes megoldás

Az emberek többsége, ha meghallja, hogy használt automata kávéfőző megijed. Használt elektronikai eszközt vásárolni? Nem biztonságos, inkább nem! Valószínűleg, akik így vélekednek még nem jártak áruházunkban, ahol megannyi, kiváló állapotban lévő termék várja, hogy újra kezelésbe vegyék őket. A vadonatúj eszközök a legtöbbször határozottan borsos áron kaphatók. Ez olyannyira igaz, hogy a legtöbben nem is tudják megfizetni álmaik gépét, mert egyszerűen túl megy azon a határon, ami még kigazdálkodható. Aki a kávézás rabja, vagy egyszerűen csak szereti a fekete ízét, az nem tud, és nem is akar egyik percről a másikra lemondani erről a szenvedélyről. De valójában miért is kéne? Bővebben ...

Szemes kávéfőző szemfüles kávéőrülteknek!

A szemes kávéfőző előnyeit napestig lehetne sorolni. Aki kávérajongó azért ragaszkodik ehhez a variánshoz, aki pedig csak egyszerű ízélvező azért nem hajlandó más minőség mellett dönteni. A különbség persze azonnal észrevehető, más típusú kávégépek esetén. Egy korty, néhány illat-szippantás árulkodó lehet. Még azoknak is sokat mondanak ezek a jellemvonások, akik tényleg csak hétköznapi kávé szürcsölgetők. Hiába, az íz így is, úgy is főszerepet játszik, s azok, akik a kávét valóban a karakteréért isszák, bizony határozottan ragaszkodnak a szemes kávéfőző megbízható garanciájához.

Bővebben ...

Elérhetőségeink

Jura Kávégépek
Telefon: +36 70 770 6770
E-mail: jurakavegepek@gmail.com
Bemutatótermünk: 1116 Budapest, Fehérvári u. 120.

Jura Impressa F7 kávéfőző

Jura Impressa F7 használt felújított kávégép
Ár: 150 000 Ft + ÁFA (190 500 Ft)

 jura f7

Gyors és sokoldalú

AZ IMPRESSA F7 egyértelmű, modern és innovatív koncepciója önmagáért beszél.

Termékkiválasztó rendszere nem is lehetne ennél egyszerűbb. A fő panelre kihelyezett gombok segítségével minden specialitás könnyedén elkészíthető, egyszerre akár egy vagy két csészével is. Az IMPRESSA F7 letisztult formatervezése, határozott vonalvezetése és masszív külseje egyedi, mégis diszkrét megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Egyszerre testesíti meg az erőt, a kifinomultságot, és a benne rejlő lehetőségeket, amely hamisítatlan minőségi svájci terméké teszi.

Annak, aki szereti a jó minőségű kávét, az olaszos Espressót, a karakteres Ristrettót, de néha megkostólna egy ínycsiklandó Cappuccinot is, az IMPRESSA F7 a legjobb választás. A készülék a modern technológia vívmányait használja fel annak érdekében, hogy a csészébe a lehető legjobb minőségű kávé kerüljön. A beállított optimális körülmények között a JURA készülékek főzőegysége a kávé mennyiségétől függetlenül képes a legkiválóbb aroma elérésére. A főzőegység kapacitása 5 és 16 gramm között van, így akár két Espressót is lefőzhetünk egyszerre, az aroma módosulása nélkül. A maximális ízélmény elérése érdekében a termékeket teljesen saját ízlésünkhöz igazíthatjuk.
- Aroma+ őrlőfej, dupla sebességgel

A JURA mérnökei a közelmúltban jelentős technikai bravúrt értek el. Az őrlési folyamat tökéletesítése során jelentősen megnövelték az őrlőfejek hatékonyságát, minek eredményeként az őrlési idő a korábbi felére csökkenthető. A kávészerető közösség nagy örömére a JURA készülékei immáron fele annyi idő alatt képesek a tökéletes és tiszta aroma elérésére, és mindezt jóval csendesebben. Az őrölt kávé befogadó rész további kávékülönlegességek kipróbálását teszi lehetővé, de ezen keresztül főzhetjük le a koffeinmentes kávét is.

- Energiahatékonyság és készenlét egy szempillantás alatt

- A kifinomult kávékedvelők számára a készülék legpraktikusabb tulajdonsága, hogy egyesíti a technológiai precizitást a sebességgel. Az új, továbbfejlesztett gyorskazánnak köszönhetően, amely minden bizonnyal új mércét állít fel a kávéfőző gépek között, a készülék másodpercek alatt fűt fel 0 °C-ról 60°C-ig, majd éri el a beállított hőmérsékletet. Miközben jól kialakított energiapolitikájának, és szigorú gyártási alapelveinek hála, az energiafogyasztása is páratlan.

- Magasságában állítható kávé- és tejkifolyó

- A fejlesztésnek köszönhetően a forró víz vételezés és a habosítás már a magasabb poharaknál sem akadály, így akár az otthon készített forró csokoládét is megkoronázhatjuk egy tökéletes tejhab réteggel. Az ilyen apró részletek épp úgy fontos elemei egy minőségi automata kávéfőzőgépnek, mint az innovatív Cappuccino-rendszer, amelynek segítségével a tejes specialitások könnyen, a csésze elmozdítása nélkül készíthetőek el.- Cappuccino készítésekor a csap megnyitásával először a légies és könnyed tejhab kerül a csészébe, amelyre aztán lefőzzük a kávét.- A kávé- és tejkifolyó rendszer is akadásmentesen, magasságában állítható.

Jura kulcstechnológiák (azaz minden Jura kávégép-típus ismérvei):
- Több fokozatú rozsdamentes acél örlőfej
- Beállítható örlési finomság a különböző pörkölésű kávékhoz
- Kiválasztható örlemény mennyiség, akár 5-16 gramm kávé felhasználásával.
- CLARIS plusz vízkő- és baktériumszűrő rendszer. 100%-ban természetes, aktív szénszűrő rendszer.
- I. P. B. A. S. © (Intelligent Pre Brew Aroma System) Intelligens előáztatási rendszer
- Magas, 15 bar nyomású kompresszor.
- Thermoblock rendszer, amely mindig az aktuális mennyiségű vizet melegíti fel.
- Professzionális tejhabkészítés. Tökéletes minőségű forró tejhab egy gombnyomásra.
- Aktív kávébab-, víz-, zacctartályszint figyelés
- Egy gombnyomással indítható automata zsíroldó-, vízkőtelenítő-, és tisztitórendszerek
- ESM© (Energy Save Mode) Energiatakarékos üzemmód
- Rotary Switch© forgókapcsoló
- Connector System© Jura-szabvány csatlakozórendszer. Az eredeti Jura alkatrészek kompatibilisek minden Jura kávéfőzőgéppel.
Csésze-megvilágítás
- Többnyelvű grafikus kijelző

HASZNÁLT FELÚJÍTOTT
KÁVÉGÉPEK ÉRTÉKESÍTÉSE

Részletek >>

ÚJ KÁVÉGÉPEK
ÉRTÉKESÍTÉSE

Részletek >>

KÁVÉGÉPEK
SZERVIZELÉSE

Részletek >>